Молитва за Чисти мисли

Господи, пребъдваме в Любовта ТИ, Пребъдваме в радостта да те усещаме!

Виждаш Господи, колко се стараем, мислим си, че можем, а усещаме, че изнемогваме, стараем се, а не успяваме, мислим все за лошо и за добро, забравяйки да ТИ се доверим, да мислим само как да ти Благодарим!

Благодарим сега Господи, за всичко с което ни Помогна, Благодарим и плачем на колене, че не успяхме да съзрем най-важните ТИ Напътствия, че вече ТИ служим, и ТИ мислиш за нас, че вече с Теб Сме Едно, че искаме, а ни е страх да се оставим, страха не успяхме да преодолеем, ЕГОТО се оказа много силно!

Молим те, Господи Помогни, както да се справим със страха, така и Господи, да може Благодарността да извира от нашите сърца. Знаем че имаме заблуди, че можем, че ти Благодарим, но нашият любим Учител Гледа и все ни кори, че Сърцето не участва, че думи само редим! Научи ни Господи да можем със Сърце, не думи, а Любов и Благодарност да редим! Научи ни да можем да виждаме по-далеч от носа, да виждаме, че зад всичко сте Вие, и доброто, и лошото са Дар! Дар да ни Помогнете, да ни Научите, да ни Изкарате от Греха, не разбираме, че всичко е Промисъл Дарен на свидните ТИ деца! Все искаме, стараем се, унесени ЕГОТО отново ни завладя, Помогни ни Господи, Изкарай ни на Светло, да виждаме ясно Твоите Чудеса! Да видим все що ни Помогна, с какво да Помогнем и ний, за това те Молим да можем, чрез Благодарността да ТИ се отблагодарим. За тази Помощ безценна, дето ни изкара от всички тъми, Научи ни да можем, Истински да Ви Благодарим!

Господи, Твоята Воля да Бъде, сега и винаги и Вовеки веков!

Господи, твой сме цели, за нас ТИ си Само ЕДНО!

Амин! Аум! Аумен!


5 коментара
 • Стефка Илиева каза:

  Господи,благодаря Ти!За нас Ти си всичко!Ти си и Любовта и Вярата и Доброто и Злото!Ти си във всеки от нас и в мен и аз оставям живота си в Твоите Святи ръце!Да бъде Твоята Воля!
  Благодаря и на теб,Учителю любим!Всички ние сме свързани с теб,вярваме на теб,обичаме те и те молим с надежда да ни помагаш,да ни завръщаш когато се отклоним!Молим те ,Учотелю наш от сърце и душа!Ти Учителю си нашата връзка с Бог!Бъди благословен!!!

 • Марийка каза:

  Благодаря ,за тази прекрасна молитва, Господи!

 • Diana Petkova каза:

  Благодаря ви Учителю Любим за толкова хубавата Молитва!Благодаря ви от сърце! 🙏💞💞💞🙏

 • Нели каза:

  Благодаря Господи и Учителю Дуно Пора!💖

 • Лилия Иванова каза:

  Благодаря, скъпи Учителю!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *