Отдаване на Благодарност

Молитвата е Благодарност към Бог и Всички Светли Сили. Чете се преди да извършим ритуала с постна храна, в знак на Благодарността ни. Застава се пред софрата, изправени, запалена свещ върху постната питка и се прочита, като преди това се започва с Господната Молитва

Господи, ТИ Благи наш Баща, на Когото дължим всичко, на Когото отдаваме себе си, на Когото наричаме храна и живот! Ти си наш Бог, нашите очи, ТИ Виждаш всичко и Чуваш всичко, както чу Молитвите, чрез които ни Спаси, чрез които намерихме покой и лекота! Молитвите ни наши Разбра и Сърцата ни чу, че не можехме сами да се спасим, и на Теб се отдадохме, на Теб разчитаме, на Всички Светли Сили, на Ангели и Архангели, Светци и Извисени Учители!

Благодарим Господи, че чухте Молитвите, и ги Изпълнихте!

Благодарим Господи, че ни Спасихте и Изцелихте!

Благодарим Господи, че ни Дарихте възможността, и изказахме нашата Любов, Признателност и Благодарност!

Благодарим Господи, че Спасихте и нашите Близки!

Благодарим Господи, че Излекувахте нашите взаимоотношения и ги Изпълнихте с Любовта!

Благодарим Господи, че ни Помогнахте, и Заедно Премахнахме Тежестта от Всеки и Всичко!

Благодарим Господи, че Изправихте нашите стъпки и заблуди!

Благодарим Господи, че ни Дарихте Мира, Спокойствието, Хармонията и Баланса, Свободата и Лекотата!

Благодарим Господи, че изпълнихте нашите желания и мечти! Благодарим и за тези които не сте изпълнили! Грешни и слепи сме, не чуваме и не виждаме Господи, ТИ ни Отвори очите, та прогледнахме, виждайки колко много дължим на Вас, виждайки, че не можем без Вас, че без Вас сме глупави и слепи, че без вас, се нараняваме, без да знаем от къде ни е дошло!

Благодарността изказваме, и се Молим, не допускай Господи отново да се отдалечим от Теб, нито аз, ни деца, ни близки, ни приятели и Хора, дето Господи ТИ Изцели! Не допускай да сме неблагодарни, оставайки се на тъмнина и страх, не допускай повече да се Молим за неща, които ни вредят, защото сме слепи, не виждаме ни грам, на Теб се уповаваме, на Теб разчитаме, винаги занапред да сме ЕДНО! Макар да се вричам, на Теб Господи разчитаме, много видяхме и знаем, че колкото и да се вричаме, винаги намираме начин да се отдалечим от туй, що си ни Дарил, да проявим неблагодарност, и отново да изпаднем в тъма, там дето любовта не сгрява, там дето всеки хули и вини. Не допускай да забравим, колко много сега ни Помогна, че без Даровете които ни Спасиха, не бихме могли да ТИ Благодарим!

Наричаме Хляб и Храна, що днес Господи Благослови, наричаме ги за Здраве, за Вас и Всички твой деца, не само ние дето сме тука, нека всеки се Изцели, нека всеки да ТЕ намери, та да усети Любовта Която си ТИ!

Благодарим Господи!

Благодарим Вси Светии, Ангели и Архангели!

Благодарим наши починали Близки!

Заповядайте, да ни е сладко!

Господи, Твоята Воля да Бъде!

Слава Тебе!

Амин! Аум! Аумен!


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието което за мен е много важно сега в този момент така далеко от Родината са ми даде сили и издържа на всичко !Ще се старая да направя ритуала макар и скромно!Вие знаете че не съм в подходящата среда на вярващите хора затова нека вашата Любов и Закрила ми помогне за да спасят всичко!БЛАГОДАРЯ ви Господи и Учителю за съветите и грижата за нашето Духовно израстване! МИР всем! 💞💞💞🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *