Дух, Душа и Тяло/04.02.2023

Скъпи Богусвидни, темата в „Дух, Душа и Тяло“ е Залюбване.

Бих казал прекрасна тема, но ще я използвам и за критики, не поради това, че Бог вчера Ви Сподели за проблеми при Мен и Надежда, те не са никакви проблеми, а начините чрез които Бог ни провокира, за да се стегнем и продължим напред. Така и АЗ, по Подобие на Бог ще използвам Любовта ни с Надежда, за да Ви Мотивирам да се стегнем, а вече от това имаме нужда! Малко сме се поотпуснали, и сме започнали да се оплакваме на Критиките които получаваме, дори ще подновя поредицата „Предизвикателство“, но това ще стане по ваше желание, ако някой пожелае да участва, за да получи напътствия от Мен и Бог, нека ми пише. Имам стар списък с Богусвидни които са пожелали да участват, но мина много време от тогава, редно е да го подновя, като бих посъветвал Нели, Маги, Добромира, Пенка и Хайредин да се включат, има какво да научат, за да могат да получат директна Помощ от Нас.
Ние с надежда се Залюбихме по Божии промисъл, бих определил Любовта ни като изключително Чиста, не бих и желал да се разделяме, тя ме прави щастлив, Бог ни Дари всичко за което сме мечтали, дари ни приятел и много Любов, това сме ние с Надежда, това че има разлики в нашите Вибрации, ще се урегулира, Промислите на Бог са много, и те се Сбъдват един по един, но това от което всеки път имаме нужда е, да ни подритват, казано разговорно, някой трябва все да ни тласка, забравяйки че трябва непрекъснато да се Променяме. Ако сме в застой, то означава, че ЕГОТО ни е завладяло с нещо, което е поставило бариера за по нататъшно наше Разгръщане, това е истина, която е показател дали Растем, или се връщаме назад, показател който можем лесно да следим, ако усетим че се променяме, то значи всичко е наред и напредваме с бавни крачки, но ако усетим, че сме в застой, то трябва да се сепнем, да обмислим всичко и винаги да се Помолим на Бог да ни събуди, отново да ни накара да започнем да вършим Вътрешната Работа която е в основата на това да се Разгръщаме.
Ще обясня на кратко какво се случи при Надежда: Тя се възгордя, причините са видими, което доведе до спиране на нейното Разгръщане, което доведе и до недоволството и когато заговоря за ЕГОТО, много са признаците които подсказват, че тя е завладяна от ЕГОТО, използвам Нея, но то се отнася за всички ни, всички в един момент се оказваме в някакъв капан на ЕГОТО, така Израстваме, така се Учим, попаднем ли в капан, това ще доведе до Вътрешна Война, която в крайна сметка ще доведе и до Мъдрост, с което искам да ви подсетя, че не е важно в колко капана сме попаднали, а дали сме си научили Уроците. Оплаквате ми се, че все ви критикуват, оплаквате се че нищо не се променя, все признаци които говорят, че Бог се Опитва да ви Помогне, да започнете отново да се Издигате нагоре, а не да се връщате към ниските Вибрации, т.е. надолу, това не е вървеж, а падане, заради това Бог все ни Критикува. Недоволството на излязлата Богусвидна бе показател, тя бе Критикувана непрекъснато, именно защото не можеше да се Осъзнае, и непрекъснато бе в капаните на ЕГОТО. Това че Бог ни Критикува е Дар, то е Помощта за която се Молим, но когато Бог ни Помага, той засяга нашето ЕГО, това не може да ни нарани, то предизвиква единствено ЕГОТО, оплаквайки се, означава, че отново ЕГОТО ни води,. Помислете трезво, Молим Бог да ни Помогне, пък се оплакваме когато го Стори, неблагодарност, единствено така мога да го нарека, заради това Ви Молим да мислите, да преценявате всяка една дума, каква Енергия носи и от къде произлиза, дали от желанието да се Разгръщате, или от Капана което е ЕГОТО, макар да ни Дарен Дар, то е за това, да ни показва какви не трябва да бъдем, то е Истинския Учител, заради това го Благославям, че имам примера за това, какво е Любов, и какво е само Роля. Любовта ми с Надежда е Истинска, тук няма роли, има ЕГО, което трябва да бъде контролирано, аз съм търпелив, с търпеливост, крачка по крачка се Слях със Бог, и имам търпението и възможността да създам най-святата връзка между мен и Надежда, а в това не се съмнявайте!

Учител Дуно Пора Парира.
Обичаме Ви!❤️
04.02.2023 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *