Послание от Бог/05.02.2023

Скъпи Сродни Души, имаме послание от Бог и Св. Иван Рилски!

Скъпи Наши деца, Посланието ще остане във вековете, защото днес Решихме да Ви споделим какво ви очаква през тази година, но е напътствие за години напред.

Скъпи Мои съграждани, ще започна с това, че от вас очакваме много, вие сте Дясната Ръка на Бог, може да не го усещате по този начин, Бог винаги е Работил чрез вас, не се намесва директно, Учи ви, и вие ставате Неговата Дясна Ръка. Не се учудвайте на силните думи които използваме, всичко което ви се споделя ще се случи по един или малко по различен начин, Промислите на Бог са едни, а пътя по който ще се върви, за да бъдат сбъднати, се променят ежеминутно, това зависи от вас и до колко сте работили по себе си.
АЗ, Св. Иван Рилски ще бъда неотлъчно с вас в Лицето на Учител Дуно Пора Парира, ДА, това Съм АЗ, Прероден и вече Осъзнат от вашият Учител Дуно, до сега неговото съзнание не можеше да повярва, че му се случва това, но вече Мислите са му подредени и е Осъзнал, че Продължава Делото което започнах в предишното си Прераждане. Дело което ще доведе до пълно Обединение, не само на вас, на България, но и на всички Славяни. Промисъла ви е споделян много кратно, Живейте спрямо него, той ще ви Дари Свободата която мечтаете, и за която копнеете. За съжаление, не всички от вас ще доживеят сбъдването на Промисъла, но вие всъщност сте сеячи на Божията Воля, посявате семето което ще даде Благословената от Бог Реколта, чрез вашите деца, те ще се радват на вашето семе, те ще жънат и ще Променят, това е обяснимо, поради това, че се Променяте много трудно, Промените са за вас, за вашите деца и внуци, за Цялата ви Планета.

Св. Иван Рилски
Учител Дуно Пора Парира

Скъпи Мои деца, днешния ден полага основата и началото на нов Етап от вашето Развитие, Преход който, както знаете е, разделен на няколко големи Етапа и по-малки такива. Говоря за нов голям Етап, вече ще навлезете във дълбоките води на Промяната и Трансформацията която се Сбъдва. Началото ще бъде положено и с издаване на Брошурата, която е готова от много време, и ще предизвика суматоха когато се издаде. От този момент, вече вие ще излезете от капсулата в която ви държахме, за да може да ви Подготвим, от този момент всеки ще си проличи дали е готов, макар да сме ви Казали, че сме ви Подготвили, някой от вас бързо ще се откажат и ще започнат да се отричат, това също е част от Моя Промисъл. Не всеки е роден да бъде Служител, на всеки се Даде шанс, и тези които са готови, ще водят другите напред, докато Обединението не си проличи, както и Учителите които ще се активират в тези размирни времена. Да, те ще бъдат такива, заедно с Брошурата, ще се активират и някой належащи процеси от Земята, тя ще иска да срине всичко, но Ние ще ви Помогнем всичко да се случва поетапно, така че, нека да си честитим този ден и да си пожелаем Любов, само тя е способна да ни даде Сили и Вяра, да ни Обедини и Води безстрашно към Свобода.

Вашият Баща-Бог.
Учител Дуно Пора Парира.
05.02.2023 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *