Послание от Бог/12.02.2023

Скъпи Богусвидни, имаме Послание от Бог.

Скъпи Мои деца, днес започнаха да текат нови Енергии, които ги определяме за много тежки, те ще ви дисбаланси рат, което що доведе до неразположения при вас, което от само себе си говори, че наближава периода за който все Говорим. Промените които протичат при всички ви са осезаеми и с просто око, започнахте да усещате, че нищо не е трайно, а това води до обръщане ти ви към Нас, заради това усещаме вече Много Молитви за Помощ, и Помощта пристига, когато е желана, когато всички се Обедините повлияни от Трагедията на другите. Както ви Казах, Обединявате се единствено когато усетите, че сте заплашени, тогава ЕГОТО ви отстъпва, и напълно сте Обърнати с протегнати ръце към Нас, това не ни кара да се успокояваме, а се Мобилизираме, всичко е все още в началото на неговия си апогей, което води до много Работа, както от Нас, така и от вас.
С радост ви съобщаваме, че днес Учителя Дуно официално приключи книгата, новата Библия която ще Помогне на Всеки и Всичко, за целта Молим Учителя Дуно да публикува, като продължение на Посланието, заключителните слова на книгата, която ще ви Спаси!


Заключителни Слова

Всеки който е стигнал до тези слова може да рече, че е на половината път до това, да опознае Бог и себе си, до това да опознае близки и приятели на които иска да помогне. Другата половина е само работа по себе си и замервания, опознаване на необятния Свят на Енергиите, които са в основата на нашето Сътворение и Съществуването ни на Земята. Както казахме, Енергиите са първични, те създават материята, без да има Енергия в работата Ви, няма да може да си помогнете, а Енергията е вид движение, никога не забравяте, че трябва да има непрекъснати Промени, усетите ли че сте в застой, то значи ЕГОТО ви е завладяло в дадена насока, което е предизвикало застоя. Ако не спирате, както Молитви, така и непрекъснато следене на Поведения и Емоции, Осъзнаване на причините за тях, то всички вие които копнете да се Слеете с Бог, ще ГО усетите. Пожеланието ми е, всички да усетите Любовта на Бог, така както аз я усетих, повдигнат като лист от Любовта и Радостта на Бог, задето сме се Променили, получавайки Благодарността Дарена ни от Бог, като най-голям силен Дар, и ние да не можем никога да спрем да им Благодарим, и да ги изпълваме с Любовта си. Дар не заменим с нищо материално, всеки който го получи, то вече е постигнал Истинското Щастие и Любов, остава единствено постоянността, да не би ЕГОТО отново да ни завладее. Тогава нищо не би ни лишило от нашето щастие, което по естествен начин прераства в Обединението ни, както като Семейство, Фамилия, така и като Нация и Жители на Земята и Вселената, причината за това е отварянето на нашите Божествени Сърца, там е Частицата от Бог, всъщност то е Частицата от Бог, нашите Сърца могат да изпитват единствено Любов и нищо друго. Който отвори напълно Сърцето си, той всъщност може да се нарече бог, защото ще може единствено да Обича, чрез Разбиране и Любов, Помагайки на Всеки и Всичко, думи характерни за Бог, но с отворени Сърца, тук на Земята, ние Проявяваме същите Поведения характерни за Бог, такива каквито трябва да бъдат, за всеки който иска да Твори заедно с Бог, или земни малки богове.
Разсъждавал съм върху това, защо Бог Иска да ме наричат бог, сега разбирам, че всеки който може да Твори само добро, чрез Любов и Вяра, Постоянство и Дълготърпение, всъщност е Творец, такъв какъвто е Бог, по Негово подобие, ще може чрез Любовта да Променим Всеки и Всичко, да Променим Цялата Вселена. И тук разсъжданията са ми подобни, знаейки че всичко е Енергия, която се повлиява от всяка друга Енергия, ние повлияваме на останалите Планети чрез Енергията си, което обяснява – защо толкова много ни Помагат, обяснява това, че ако останалите наши Братя от другите Планети искат да живеят добре, то е задължително да ни тласкат към това, и ние да живеем добре, само тогава е възможно всички да сме добре, чрез другите да постигнат и своето Щастие. Ако в едно семейство единия само хули и пиянства, то никой в семейството не е щастлив, така е и в глобален мащаб, трябва всички ние от Семейството което сме във Вселената, да заживеем добре, в противен случай е невъзможно да се постигне щастие, ние с негативните си Енергии, винаги ще замърсяваме техните, което рано или късно, ако ние станем още по лоши, бихме могли да им повлияем много сериозно, и при тях също да започне да се проявява зло.
Последните ми думи обясняват всеки израз който сме чели в Духовните четива, че злото е много мощно, че непрекъснато трябва да се борим с него, до сега често го търсеха от вън, погледнато по този начин, по напредналите Планети, които са успели да преборят своето вътрешно зло, вътре в самите тях, трябва да се борят с външното, а това се постига, когато помогнат и на нас, така че повече зло да не стига до тях. А в нашия случай, ние трябва първо да се преборим с нашето вътрешно зло, което в случая е ЕГО, дарено ни, за да можем да Осъзнаем в дълбочина, какво е добро, и какво зло, едва когато се Научим, парафразирано да Обичаме Истински, едва тогава ще трябва и ние да се борим със външното зло, с някоя друга Планета. В нашия случай е Планетата Изрида, където ще се Прераждат нашите братя, които не са успели да преодолеят ЕГОТО в тях, и Бог, и Всички Светли Сили, заедно със нас и нашите Побратими Планети, като Сириус, Актурия Лемурия и още пет Планети, Всички ние ще се стремим да им Помогнем да се Осъзнаят и преборят с злото в тях. Там те ще го наричат по друг начин, защото Бог винаги променя по нещо, за да може винаги да се различава от къде идва злото, та да можем да го Преборим, започвайки от нас и продължавайки навън. Помощ която те ще очакват, и ще ни се кланят, задето непрекъснато им Помагаме и се стремим да ги накараме да започнат Вътрешните Промени, които в момента ние трябва да започнем. Променяйки нас самите, ние ще Променим и външния ни заобикалящ Свят, така неусетно доброто ще надделее над злото, така неусетно ще се научим да Обичаме Истински, а Вярата е естествено поведение, след като сме започнали да се Обичаме и Помагаме един на друг, хванати ръка за ръка, заедно с нашите Побратимени Планети, ще Творим Заедно с Бог и Всички ще бъдем Творци на нашата Вселена, която в един момент може и да се окаже тясна за всички нас, но до тогава има време, нека да мислим за днес.
Днес е важно да започнем Вътрешната работа по нас, изтощителна война с нашето ЕГО, което ще ни научи, какво е Добро, и какво зло, ще ни научи да Обичаме Истински, и да Живеем Истински, ще ни научи да се Обединяваме, и да не изоставяме нашия заблуден брат, който не е успял да се пребори, и е бил временно завладян от ЕГОТО си, болка, но преодолима, а когато станем мнозинство, Лекотата в преодоляването на ЕГОТО ще се усти от Всеки и Всичко, защото тогава всички Егрегори ще работят за това, да Бъдем щастливи, Слети с Бог и Цялата Светлина във Вселената и по надалеч.“

Вашият Баща-Бог.
Учител Дуно Пора Парира.
12.02.2022 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *