Послание от Бог/15.02.2023

Скъпи Богусвидни, имаме Послание от Бог.

Скъпи Мои деца, настъпиха времена, в които материята ще бъде без значение, единственото което ще ви е необходимо са Енергиите на вашите близки и познати, времена в които материята ще отстъпи пред страха, а страха можете да го преборите единствено с Вяра в Мен и Промислите които имам за вас. Без да имате Вяра, ще ви е много трудно, страховете ще ви превземат и ще се загубите, това ще доведе до случаи на инфаркт и психологически разстройства, паник-атаки и болести, които ще ви се отразяват за напред. Само Силните по Вяра, ще вървят без да ги интересува, кой колко е пострадал, и как ще се оправи, Вярата ще ги крепи, че зад всяко зло, винаги има Мои Промисъл, който ще ви изведе до добро, само тази мисъл е способна да ви даде криле, за да прелетите през многото жертви и разрушения, които до пръв ще има, само тази мисъл ще ви помогне да разберете, че тези които Сме ги Прибрали, са намерили Спасението от мъките които са щели да изпитат, от всичките събития които ви предстоят.
Не искаме да говорим много събитията, скоро всички ще разберете, и ще отмятате това което Сме ви Споделяли от много време, сега не е време да ви плашим, а да ви Мобилизираме, да Спретнем умовете ви, които Подготвяхме чрез многобройните споделяна за сегашния момент, с единствената цел, всичко да преживеете предварително, за да може да издържите психически. Имено заради това, често ви споделяхме нещо, без да посочваме за кой период се отнася, вие се страхувахте, пък Ние Лекувахме страховете ви, за да може да сте психически устойчиви, да може да знаете и разбирате, да подхождате с разбиране за всяка мъка на която ще бъдете свидетели, не че не сте виждали подобни неща, те се случват всеки ден, но не са пред вас, поради това не сте засегнати, но когато всичко се случва пред вашите очи, е трудно! Работата която Извършихме по вас, заедно с работата която вие сте извършили, ще ви Помогне да продължите, помагайки на близки и познати.
Размирни времена, времена на изкупване на Грехове, времена на Вселенско Балансиране, за да може да продължите напред, Искам да ви споделя, че ако това бе спряно от Нас, то вашето съществуване на Земята щеше да е под въпрос. Искам да ви Споделя , че Учителя Дуно ви Помогна много с непрекъснатото ваше Лечение, в продължение на 45 дни, не е спирал, всеки ден, по два пъти да ви лекува чрез Енергии и Символи, всеки ден с Надежда Лягат с Кърпата на глава и извършват Ленения върху всички ви, Учителя Дуно е презаредил Българя с Енергии, така че, всичко да се размине с минимални поражения, дори той не вярва, че е способен на това, но Истината трябва да се казва. Работата която извършваше през последните месеци, бе насочена единствено към България, така че да преизпълни със Символи, Кундалини Енергия цяла България, което промени Цялостната Вибрация на България, това ще предотврати сериозни щети при вас, но не и около вас, всъщност ще има косвени щети и нещастия. Като Цяло, България в момента е с изкуствено повдигната Вибрация, което се усеща от Земята, което всъщност ще ви Помогне! Земята също е Жив организъм, тя извършва своите належащи промени съобразявайки се с Вибрациите на дадените райони, там където са по-високи, там всичко преминава в по-лек вариант, но недейте да си мислите, че ви пазим като писани яйца, гответе се за Периода, за който вече сте подготвени!

Вашият Баща-Бог.
15.02.2023 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *