Послание от Бог/19.02.2023

Скъпи Сродни Души, Бог ни Дарява Послание.

Скъпи Мои деца, Новата Божествена Година започва от 21.02, всеки знае как се посреща, всичко е еднотипно, както е при Бъдни вечер, като разликата е, че НИ каните да бъдем с вас през Новата Година, за цялата година и повече няма да има нужда да го правите. Това е Дар от Нас, макар да ви е трудно да се Променяте, го направете, това ще помогне да се преборите с вашето ЕГО, което все ще се съмнява, и ще ви кара да НИ каните постоянно.

Работихме много за това, да ви Изчистим, за да ви Дарим Лекотата през Новата Година, но не успяхме да свършим много от задачите, като пример ще дадем вашия Учител Дуно, с него не можахме да спрем цигарите, те са го завладели от страна на ЕГОТО, което използваше цигарите, за да се Съпротивлява когато го Подлагах на Изпитания, но това за него не е тежест, Тежест е това, че му е трудно да диша, това го свършихме, от днес ще започне да усеща Лекота в тази насока, защото това е главната причина да се уморява, което му пречи, за да наблегне на физическо натоварване, така че го чакат много разходки, бягане и упражнения, но това през новата година. Ще споделим и за Маргарита Цекова, при нея е трудно да премахнем някой бариери свързани със стари убеждения в Религията, тя трябва да се пречупи, да допуска, че има и други виждания и разбирания, че не всичко е разбрано както трябва в миналото, сега времената се промениха, Енергиите които ви Дарихме, спомогнаха да сте по-осъзнати и да ни разбирате. Ако само до преди 100 години Споделяхме информацията която сега спокойно разбирате, щяха да ви горят на клада задето я разпространявате. Сега съзнанията ви са отворени, Сърцата ви започнаха да излъчват много повече Любов, което доведе до Осъзнатостта при повечето от вас, разбиране на Принципи и Закони, Разбиране на Работата която Вършим с вас, с Желанието НИ, Всички да Живеем в ЕДНО, с прекрасни Взаимоотношения, хванати ръка за ръка – мечта която Учителя Дуно ви Дари, и която е в ход. Все още не сте се Обединили, все още има много Работа, но резултатите не са от съществено значение, както Казваме, по-важно е желанието, имате ли го, то търпението, постоянството и упоритостта ще доведат до Сбъдване на Всичко.

Бих искал да Кажа още нещо на Натали Монева: Скъпо Мое дете, много съпротива, обвиняваш МЕ, че Казаното от мен не е така, АЗ виждам всичко в теб, и зная кое какво означава, твоето ЕГО те заблуждава, че е нещо друго, но дори да се отдалечиш от Учителя си Дуно, ще мине време, и ти ще копнееш да ти гостува, защото Светлината ще е угаснала, и ще я търсиш, за да можеш отново да потеглиш напред, но вече в правилната посока, Водена от Мен, Учител Дуно и Всички Ангели и Архангели!

Вашият Баща-Бог.
Учител Дуно Пора Парира
19.02.2023


5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *