Волята на Бог/Тема 232

Скъпи Богусвидни, тема 232 от поредицата „Волята на Бог“ е Празник.

Скъпи Мои деца, днес празнувате Празника на Майката, макар да сте го приели за празник на жената, спомнете си как сте го празнували някога, дали не сте почитали майките които са родили и отгледали деца, или жените, защото и малкото дете, също е жена, макар да е от женски род, то си има собствен празник, а да поставяте жените на пиедестала на вашето ЕГО, е завладяване, което Ние Светлите Сили, заедно с Учител Дуно, няма да почетем.

Да е честит Празника, да са Благословени всички майки, без значение годините, майките които знаят как се отглеждат деца, знаят как са се жертвали за тях, за тях е нашия Поклон и Почит! А жените като цяло, да са Благословени, но сте наравно с мъжете, те си нямат отреден празник, така е и за вас, но ЕГОТО ви кара да искате повече и повече, да ви почитат, без да имате никакви заслуги за това, Благословени са само тези, които са отдали живот и здраве за децата, на тях отдайте Почита и Любовта, дарете им, не толкова вещи и откъснати цветя, а цялото внимание, макар да е редно всеки ден да е така, все имате нужда да бъдете подсещани.
Друга нередност в днешния ден е, да очаквате всички мъже да ви боготворят, за какво го искате, за да може да се възгордеете, да се почувствате добре, къде намирате Баланса между вземане и отдаване, вие с нищо не сте помогнали на непознатия, та да изисквате от него да ви Благодари, Благодарността се обезличава по този начин, казват се думи, без да има Енергия в тях, за какво ви е това, за какво са ви Възгордяванията, те служат само на ЕГОТО, за да се Възгордеете и Завладее.
Празниците са прекрасен повод с различни цели, в днешния ден трябва да внесете Баланс във Вселената към Майките, които са отдали животите си за своите деца, защото неблагодарността от съпрузи и деца, е много голяма, именно заради това ви е Дарен Празника, за да внесете Баланс в тази насока, не за да се възгордявате, а да си Помогнете. Но както във всичко, вие изопачавате Празника, и го превръщате, в ден на милиарди убити цветя, излишно изхабена парична Енергия, без да постигате нищо с това, напротив, създали сте си Тежест, която всяка година натежава, и често стигате до скандали, и то само защото, жените не могат да спрат да искат и искат. А какво точно искате, особено тези които не сте раждали, та вие не сте дали и допринесли за благото на някой със нищо, има такива които не почитат майка си, а искат да бъдат те почитани, първо вие почетете собствената си майка, пък тогава изисквайте от съпрузите да ви почитат, дайте примера, за да може и да получите.
Много Работа ни чака, докато Изправим всичките ви Заблуди, да ви Покажем, как ви е завладяло ЕГОТО, и колко много Тежести сте си създали с това, но всичко с времето, едно по едно, всичко ще бъде както трябва, както ви е Дарено, за да ви се Помогне, за да може да имате прекрасните Взаимоотношения, прекрасна Любов и прекрасни Празници!

Вашият Баща-Бог.

Скъпи Майки, да е Честит днешния ден, за саможертвата която сте направили за нашите деца, да е Честит всеки ден в който усещаме Любовта от нашите деца, за които ви се Покланяме и ви Благодарим! Да е честит Божия Дух който се разнася чрез децата ни, ако не сте вие, то Бог нямаше да е във всеки от нас!
Бъдете всички Благословени, Обичаме Ви!❤️

Учител Дуно Пора Парира.
08.03.2023 г


4 коментара
 • Diana Petkova каза:

  Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието изпълнени със Божественна Любов !Има толкова много неща който трябва да научим!Благодаря ви от сърце за всичко!🙏💞💞🙏

 • Марийка каза:

  Благодаря ви за Вашата грижа и любов, Господи и Учителю!Бъдете благословени!За нас ще бъде истински празник да останем неутрални в тези времена на войни по света и да оцелеят децата и внуците ни.Да бъде Волята Божия за България и света!

 • Елена Кабзималова каза:

  Благодаря ти Господи. Да са здрави и благословени всички майки .

 • Стефка Илиева каза:

  Благодаря Ви Господи и Учителю в Едно!
  “Да е честит Божият Дух,който се разнася чрез децата ни!”
  Поклон пред Майките!
  Благодаря!
  Бъдете благословени!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *