Предизвикателство/10.03.2023

Скъпи Богусвидни, по добре късно, от колкото никога. В „Предизвикателство“ участва Маргарита Коприварова.

Скъпо Мое дете, започвам първо с Нарцисизма в теб, той почти започва да се отлепя от Земята, но трябва да положиш много големи усилия, за да можеш да усетиш Свободата, както твоята лична, опитвайки се да контролираш всички, така и на твоите близки, това само ще ви Дари Лекота. Ще започна с пример от живота на Учител Дуно:
Той вече се сродява с нови Хора, предстои сватба и сродяване с нов Род, в който има изключително много Тежести, те са Прекрасни Хора, но както при всички вас, живеят пагубно, и се самоунищожават, не позволявайки никой да си вземе Мъдростта от Изпитанията които имат. Майката на момичето тегли кредити, които не връща, в това е включен апартамента в който живее, който е на нея и на сестра и, и все още не са си уредили сметките. Тя е натрупала задължения, майката разбира, дава всичките си пари които е скатавала, за да ремонтира поредния имот който е закупила лично, за да подсигури на децата си каквото им е нужно, парите отиват за връщане на кредити, и тя остава без пукнат грош, което е Тежест, която я трови, не може да спи, мисли непрекъснато за това, което ако не бъде Урегулирано, ще и отнеме живота, и то много бързо. Дъщеря и не може да си вземе Урока от нейните пагубни действия, те са такива за всички, както за нейните деца, така и за майка и, която решава да поеме върху себе си нейната Тежест, децата също мислят това, да и Помогнат , да поемат и те част от нейната Тежест, за да я измъкнат от поредната подобна ситуация, това е третия път в който, тя взима пари, и друг и оправя сметките. Много показателен пример за това, че НИ пречите да ви научим, поемате вие Тежестта, а децата продължават да действат по същия пагубен за всички начин, без да успеят да изпатят достатъчно, с което да имат опитността и Мъдростта която им е нужно. Това го има и при теб, Мое дете, ти винаги поемеш Тежестта от децата и близки, не позволявайки да им Помогнем, това го има при повечето от Богусвидни, независимо че все ви Говорим, че трябва да оставяте страдалеца да изстрада, за да може да му Помогнем, вие ги съжалявате и поемате Тежестите върху вас. Пагубно действие, както за вас самите, защото не успявате да преглътнете вашите действия, и действията на страдалеца, които пък не се вразумяват, защото Урока е споделен и не достатъчен, за да внесе Промяната в страдалеца. А страданията са Дар, те ви Променят, те ви Чистят и ви Помагат да имате Прекрасни Взаимоотношения, да може да почувствате, че постъпвате пагубно. Не забравяте, че позволявате на един и същ проблем, да циркулира, без да може да го спрете, така навлизате всички в пагубна цикличност, а страданията завладяват всички ви, без никакво изключение. Майка и ще си тръгне, децата ще продължат да поемат Тежестта на майката, а тя никога няма да се опомни, все ще си намира оправдания за поредния кредит, който неизбежно е трябвало да изтегли, и забележете за какво, за да ремонтира апартамента, който дори не е изцяло неин, не да се стреми да погаси частта на сестра си, угажда на ЕГОТО, демонстрирайки че е успяла, че живее добре, харчейки пари които няма, а всичко се заплаща, нищо не ви се дава даром. Трябва да сте Осъзнати за тези неща, и ти Маргарита да спреш да НИ пречиш, за да може да Помогнем на цялата ви Фамилия.
Ти се справяш добре, Осъзна много от своите пагубни мисли и поведения, но работата е много, а ти имаш Духа, имаш стремежа, трябва да проявиш Воля и да бъдеш по-настоятелна, за да може да промениш и твоите деца, в теб е ключа, за отключване, и на тяхното щастие, единствено ти от целия ви Род, си по-осъзната, и на теб ти се Дава, да направиш най-голямото добро, както на вашия род и семейство по-скоро, така и за цяла България. В момента не виждаш Промисъла ми, но ако работиш, не само ще го видиш, но и ще усетиш, какво е да си Истински Мой Служител, ще усетиш много повече Любовта на Богусвидни, която ще те пренесе в съвсем други Измерения, за които дори не си и предполагала, че съществуват!
Скоро ти предстои Преломна точка за Избор от Сърцето ти, поради което ще те Подложа на Изпитания, едва след три месеца ще разбереш какво си решила, ако усетиш, че не можеш да се справиш, то значи си взела правилното решение, ако усетиш, че всичко се нарежда, то значи те подготвяме да се прибереш при нас, ти ще вземеш Решението, всичко зависи от това, как ще се справиш с Изпитанията, а решенията ще ги намериш в това Послание, което ти Дарявам!

Твоят Баща-Бог.
Учител Дуно Пора Парира.
10.03.2023 г


1 коментар
  • Диана Христова Петкова каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за всичко което правите за всички нас! Благодаря ви че ви има за да ни водите и показвате пътя по който да вървим! Да бъде Волята на нашия Отец Небесен! 🙏💞💞🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *