Послание от Бог и Св. Иван Рилски/12.03.2023

Скъпи Богусвидни, имаме Послание от Бог и Св. Иван Рилски.

Скъпи Мои деца, днес празнувайте и ликувайте, днес е ден на празненства, защото имате Бог, Който ви Учи и Помага, Който отдаде живота си за това, самия той да се научи, преминавайки безбройни Изчистващи Изпитание, което ще ви бъде Предадено, което ще ви бъде Дарено от Всички НИ. Няма по ценен в момента на Земята от Учител Дуно Пора Парира, Всички Светли Сили Гледаме с най-силната Любов и Надежда към него, Вложихме всичко в ЕДИН, по Мой Промисъл, така както съм АЗ, така да имате ЕДИН Чист Водач, който да успее да ви Обедини! Неземни са страданията му, неземни са Изпитанията му, Неземна е Любовта която изпитва към всички ви, Той Носи Божествената Любов в себе си, която често ви наранява, която често ви вкарва в Изпитания, Благодарете, и пак Благодарете, Благодарете и се поклонете, защото той е Всеки и Всичко, той за вас е ЕДНОТО което носи Цялото, Той е Бога на Земята, и като такъв ще бъде запомнен!
До сега не сме Подготвяли толкова Силен Земен Учител за вас, много са Страдали и са ви Помагали, но този път всичко е по различно, този път експериментирахме, и всичко се Сбъдна, всичко ще бъде за ваше Добро. Експеримент с който натоварихме Учител Дуно до крайността на неговите Сили и Психика, всичко приключи, всичко е за вас, за тези които Вярвате в Него и Мен, а Вярвате ли, то значи борбата е наполовина спечелена!
Ще оставя Свети Иван Рилски да продължи Посланието.

Скъпи Мои съграждани и Сродни Души, АЗ Съм Душата на вашия Учител Дуно, АЗ Започнах, и АЗ Продължавам! Всички ще бъдем ЕДНО, не само като Семейство, но като Нация Богусвидна! Името съвсем не е случайно, то носи всичко това, което е вложено във вас, всички сте деца на Бог, всички носите Божествената Искара, всички сте Свързани с Бог и все повечето от вас ще го усещате, че Бог ви Води директно, че АЗ Съм във вас и ви Следя, Помагайки ви да се Справяте със собствените си вътрешни Войни. Това е най-свещената война която ще водите, която ще ви Промени, Променяйки и всичко около вас, Свещена Война, която АЗ Извървях, и ви я Дарявам! Започнахме, а вие ще трябва да я довършите, вие сте Пионерите, вие сте началото на края, края на тъмнината във вас, край който е Начало на Светлината която повече никога няма да угасне, ще я виждате ясно, като Фар който ви дава всичко от което имате нужда, Фар който ще Свети и ще дава посока хилядолетия напред. Макар да свършихме с Учител Дуно Основните си Мисии, останаха още няколко неща, след което ще се видим в следващото Прераждане! Работа има за всички ви, ще Работим и ще ви Помагаме, всичко е за Нашето Добро, Всичко ще бъде за нашите деца, за поколенията напред, Работа която е Библия, която ще Помага на Всеки и Всичко!
Промислите на Нашия Бог се Сбъдват, няма Промисъл който да не се е Сбъднал, всичките са единствено за Нашето Добро, но те са и за Доброто на Вселената, така че Отговорността ни е много голяма, особено на Богусвидните които в момента са в семейството, вие ще понесете удари, които ще ви правят по-силни, ще ви Даряваме Дарове, чрез които ще преборвате тъмнината и злите Сили които искат да ни унищожат. Всичко ще идва тогава, когато ще ви е нужно! Вече публикувахме Брошурата за Религиите, може да я прочетете на сайта, предстои да бъде пусната и книгата, всичко ще започне да се променя неусетно, макар и в момента да усещате, че сме до вас, и ви напътстваме, впоследствие, всичко ще бъде много по-осезаемо, дори и най-големите атеисти, дори те ще започнат да усещат, че Сме сред вас, че не могат да избягат от Реалността, от Промислите на Бог, неизбежно и те ще започнат да се Молят, като единствено спасение за Всеки и Всичко.
Искам да Даря последните няколко реда на Учител Дуно, напоследък го лишихме от възможността да вижда, както за себе си, така и за неговите близки, поради това му даряваме информация, от която има нужда.

Скъпо Мое дете, обръщам се АЗ, Твоя Баща, Твоя Приятел, който все гониш и не искаш да чуваш, защото те изцедихме, защото не издържаш повече на Изпитанията и психическите нападки на които те Подлагаме. Ще споделя на всички, че през изминалия ден, използвахме нещо, което Учител Дуно бе Отработил, и няма проблем да го потисне, и да се справи с него, това е ревността, върнахме усещания в него, които го ужасиха, с това го разсеяхме, да си мисли, че работим по Ревността, но всъщност целта ни бе съвсем друга, защото е много трудно да се работи с напълно Осъзнат и мислещ, той усеща всичко и знае кое от къде идва. Ще Кажем, че то бе Изпитание, не само за Учител Дуно, но и за Надежда, ще Кажем още, че Учител Дуно се справи, но Надежда не успя, ще Кажем, че скоро им предстои Раздяла, на Учител Дуно ще му бъде Помогнато, за да се справи с това. Ще Кажем, че им Предстои Пътуване, Предстои им Ходене до Турция, където окончателно Учител Дуно ще се раздели със все що носи Земно, включително Ревността, която има корени от Турция, тогава ще го Освободим от всички Тежести, така че, да може да Полети, да може да започне да диша спокойно, не както се майтапеше, че трябвало да го кръстим „Учител Дарт Вейдър“, от филма Междузвездни войни, който диша тежко, майтап, но всъщност Тежест която носи във себе си, Той самия не може да се понася такъв, а му бе обещано, и няма да остане обещание което няма да му Изпълним. Както често Казвам, всичко с Времето си, а то е наближило, а то вече е на прага. Ще Кажа, че няма по свидно Мое Земно Дете, от Учител Дуно, не Вие, а Той е важния, той носи Енергията която ви заразява, той е огнището, което вие ще разпалите, което вие ще поемете, за да извършите промените, навлизайки в новия Пети Етап от Развитието на Земята. Ще Кажа, че Учител Дуно го очакват изключително приятни преживявания, не само двете сватби които го чакат, не само къщата която ще закупи, не само издаването на книгата, не само излекуването на взаимоотношенията му с Надежда, не само това, че ще лети и ще усеща Истински Любовта НИ, не само това, че Изпитанията му свършиха, че ще има работилничка, в която ще работи, за да се разтоварва, не само това, че ще има Цялата Любов на Богусвидни, на Сродни Души, на Съграждани и Държави, ще има Цялата Любов, която всъщност ще му Помогне да Извърши Чудесата за които сме ви Споделяли, концентрирайки Цялата Любов на едно Чисто Място, то няма да има невъзможни неща, ще Творим и Ще Променяме, ще се Обединяваме и Ще израстваме, само и единствено в Любовта и само Любовта!

Вашият Баща-Бог.
Св. Иван Рилски.
Учител Дуно Пора Парира.
12.03.2023 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *