Послание от Бог/19.03.2023

Скъпи Богусвидни, имаме Послание от Бог.

Скъпи Мои деца, вече започна последния Етап, той ще продължи само два месеца, в които спокойствието ще ви .съпътства, но е време всъщност да се затягат коланите, както материално, така и Емоционално, какво имам предвид Емоционално. Недейте да се радвате на хубавото, то не носи Мъдрост, радвайте се на Изпитанията, те ви помагат, те ви Лекуват и Освобождават. Някой от вас, да не кажа на 100%, търсят само удоволствията, но те не ви помагат, временно се чувствате добре, примерно да ходите на почивка, да си напазарувате, или да сте с приятели и близки, за да си прекарвате добре, да разговаряте на любимите ви теми, които са само разисквания, в тях няма да намерите никакви, абсолютно никакви решения и информация какво да правите, поради това, че всички сте Водени и Всичко идва от Нас, може да ви накара да се замислите за определени аспекти, или за това, че ви Предстоят Изпитания, но не и да ви дадат решения, те идват от Сърцето, а там съм АЗ заедно със всички Светли Сили.
Обърнете внимание на това което ви Казваме, то ще ви даде решение на всеки един въпрос, както и за това да сте Търпеливи, да не бързате, да не предприемате абсолютно нищо свързано с някакви драстични промени, разрешаване на стари казуси, или пътувания. По-добре бъдете сред природата, там ще получите всичко, както забавленията, така и решенията!
Ние Приветстваме следващата ви среща на Богусвидни, която наричаме да бъде на 14 април, среща на Богусвидната Чешма в Сопот, на нея ще се Заредят нови кърпи, ще се забавлявате и ще пеете, ще хапвате и ще си споделяте. Срещата е необходима, тя ще ви донесе заряд, който ще ви Помогне, който ще ви топли месеци наред, защото другата ваша среща ще бъде далеч, заради това се постарайте да присъствате всички, не толкова да свършите някаква работа, а да се забавлявате и сближавате с Всеки и Всичко. Срещата искам да е възпоменателна и за ваш Богусвиден, това ще оставим на времето да каже за кой Говоря!

Бъдете Благословени!
Вашият Баща-Бог!
Учител Дуно Пора Парира.
19.03.2023 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *