Послание от Бог/27.03.2023

Скъпи Богусвидни, имаме Послание от Бог.

Скъпи Мои деца, днешното послание е за вашия Учител Дуно Пора Парира, той го заслужава и е време да му разкрием някой от най-съществените точки през които ще минете всички вие, защото вие сте ЕДНО и като такива, всяко Изпитание е Ваше Общо Изпитание.

Скъпо Мое дете, предстоят ти още много Изпитания, но вече много по-леки, от това което бе до сега, по добре бе да минеш всичко, когато можем да те контролираме, отколкото когато всичко около теб гори, и ще бъде трудно да потискаме Емоциите ти. Ти Премина все що имаше да се Отработва, Изпитания на които сме Подлагали всички Светци и Извисени Учители, трудното отмина, усетихме, че вече си на предела на твоята концентрация, вече не успяваш да следиш всичко, пропускаш ЕГОТО да те завладява, което е и причината да спрем. Ти вече си Осъзнат, ще се справяме едно по едно, без да се налага да следиш всички аспекти на ЕГОТО, това ще бъде Наша Грижа, ние ще те Водим, за да не те завладява, важното е, че знаеш 90% от методите на ЕГОТО, което те изненада през изминалите месеци, не можа да го усетиш в близките, които умело те заблуждаваха, че са истински, това доведе до още по-дълбоко Осъзнаване на ситуацията, че ЕГОТО е непримирим Учител, който ще продължи да те Учи до сетния ти дъх.
Вече сме готови с издаването на трите книги; за другите, това са „Волята на Бог – Религии“, „Сливане с Бог“ и „Богусвиден Молитвеник,“, три книги, а те са само началото, предстои ти да напишеш Пророчества, като ориентир за идните Поколения, те ще бъдат подобни на Нострадамус и Преподобна Стойна, всичко което е нужно на младите, ще им бъде завещано! Ще имат точни Пророчества, но разбира се, с уловки в тях. Всичко ще им се каже в преносен смисъл, с цел да мислят, с цел да се развиват и Израстват! Ще имат начините за Преодоляване на ЕГОТО, Заблудите на сегашната Духовност, нужните Молитви, които да им Помагат да се освобождават от ЕГОТО и да водят Разговори с Нас, ще имат и Предсказанията, които само ще ги убеждават твоята Чистота, укрепвайки Вярата във всички Нас. Ще напишем още две книги, едната ще бъде за Енергията Рейки, ще Обединиш всички течения в едно единствено Учение, така както е било по време на Атлантите, ще напишем книга за Регресия, ще ти бъдат дадени символи, чрез които ще може да се връщат Хората в Предишни прераждания, което е много важно за всеки тръгнал да се Слива с Нас, когато видят миналото, ще Осмислят и Бъдещето! Както всички усещате, вашите животи са циклични, преминавате през девет Етапа, всяко Прераждане е свързано с Етапа в който се намирате, поради това, сестра ти ще ти помогне да осмислиш всеки един Етап, за да може да имаш знанията за написване на „Божествена Регресия, Пътя към Бог“, последната книга която ще бъде завещана за идните Поколения, като през цялото това време, ще Творим Нашите Чудеса, едно по едно ще се Сбъднат всички Пророчества. Това не означава, че няма да минавате през Изпитанията, за да ви Обединим с Русия, то трябва да стигнете дъното, което ще доведе до нуждата да се Обедините, колкото и да говорим за Обединение, нямали я Мъдростта, то няма и живот воден от нея! Мъдростта е Мъдрост, когато живееш спрямо нея, не да я знаете, а да живеете спрямо Мъдростта, урок който предстои да бъде научен от Надежда, която ще ти Бъде най-ревностния Другар, Спътник и Рамо! Ще имате къщата, ще имате и вилата на морето, ще имате всичко което ще ви е нужно, за да може да Водите всички останали, тя с нейната буйна Енергия и Его, което също ще бъде контролирано от теб и Мен, но на по-късен Етап, ще ви разделим, тогава ще разбереш още много, от това което ще ти предстои. Ти знаеш и усещаш всичко това което ти Казваме, но е важно всичко да бъде Открито, да се знае от Всеки и Всичко, защото няма по-открит и Чист Служител, който Истински да Обича и Помага, Творейки Чудесата за Всеки и Всичко, Водейки и Учейки Всеки и Всичко, Водейки Учители, Водачи и Политици, към вашето освобождаване и Спасение! Чувате от медиите какво ви готвят, започнаха открито да говорят за ядрени оръжия, изпитанията предстоят, както и щастието което сме ви предвидили на Всеки и Всичко, а за тези които не Вярват, Сме предвидили пътуване до друга Планета!

Вашият Баща-Бог.
27.03.2023 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *