Дух, Душа и Тяло/30.03.2023

Скъпи Сродни Души, темата в „Дух, Душа и Тяло“ е Чистилище.

Темата подсказва, че ще разискваме последното Послание от Бог, в което ни Подсказват, че ни чакат няколко трудни месеца, те ще започнат Май, а до кога ще продължат, не се знае, поне по календара който създадох, трудния Етап е до края на Годината, но не виждам следващата година! Това е интересно, най-често знам кога ще приключи, което ми подсказва, че изхода зависи единствено от нас. Защо Чистилище, това е най-близко като наименование за този период – който се справи, продължава, който грохне, не издържайки психически, си тръгва, дали ще бъде за дни или години, това зависи от Мисията която трябва да изпълни, за да бъде заминаването ни за доброто на Всеки и Всичко. Никой не си тръгва от Земята внезапно, Бог винаги Използва раздялата ни, за да Помогне на Всички ни, най-вече на най-близките по права линя, което пък подсказва, че ако близките се справят добре, то бързо ще си тръгваме, ако пък не се справят, то смъртта ще се използва, за да може да ни се Помогне, та след смъртта, близките да могат да се справят. Много са гледните точки които трябва да се следят, при раздялата с наш близък, Подготовката най-често започва пет години преди това, с Лекуващи сънища, Осъзнавания, Чистения, подобряване на Взаимоотношенията, та когато потеглим, да можем с лекота, без да изпитваме каквито и да са негативни мисли, като ненавист към близък, озлобеност или каквито и да са негативи, да не ни попречат, за да можем да се Изчистим възможно най-бързо в Чистилището, за да се отправим към Бог. По същия начин стоят нещата и при нас с вече навлезлите Енергии, те ще изкарат всичко що има Негативно, дали ще бъде Взаимоотношения, т.е. стари кавги, неразбирания, Тежести от всякакъв характер, наблягам на Взаимоотношения, защото там най-много ще се усети. Ако не сте в добри отношения с майка или сестра, то ще стигнете до крайно изостряне, което всъщност ще изкара и най-тъмните ни мисли на яве, което ще предизвика истинска война помежду ни, което всъщност ще бъде Лечение, чувствайки вина от всичко което ще сторим, ще ни накара да започнем да се Променяме. Това е основната цел на Енергиите, да ни Накарат да се стреснем от сами те нас, да почувстваме Искрена вина, с което автоматично да започне Лечение.
В Глобален мащаб, нещата стоят по-различно, тук говорим за Хора които едновременно са завладени на 100% от ЕГОТО, както и от тъмни Същности, и в двата случая ситуацията и неразбирането на действията, ще бъдат налице, ще си мислят, че Помагат, а всъщност ще вървят към унищожение на Планетата. Което няма как да бъде допуснато, ще се позволи до момента, до когато това ще ни помага, тръгнем ли само на към вреда, то ще ни спрат, а как, е въпрос на време да разберем. Разбира се, ще се противодейства Енергийно, както Аз, всеки ден ви Обливам с определени Символи, които ви изпълват с много Чисти Енергии, които подържат вашите Вибрации, но същевременно Ви карат да се Променяте. А Промените са трудни, поради това се чудя, дали не ви карам да страдате, автоматично Енергиите предизвикват Изпитания! Като информация, последните Ви Изпитания са предизвикани с помощта на символите с които ви помагам, 30% от обстоятелствата се дължат на Мен, останалите проценти са на вашите Духовни Водачи, които ми Помагат, когато Ви Помагам, така и на всички Ангели и Архангели, като Цяло Бог. Трудно се живее знаейки, че предизвикваш Изпитания на Хората, знам че те ще Ви Помогнат трайно, но знам колко трудно се Променяме, колко силно боли от виртуалните болести които ЕГОТО ни вкарва, пълна Илюзия, знам че не е реална, че няма болка, че е нужна една единствена мисъл, за да се премахне всяка болка или илюзия от ЕГОТО, но същевременно това, че знаем, не успява много да ни Помогне. Труден противник, но изключителен Учител, това е нашето ЕГО, заради това е Дар, заради това трябва да го уважаваме, така както е при война, трябва да уважаваш противника, за да си сигурен, че не го подценяваш, с което да загубиш войната. Мъдрост от вековете, Мъдрост която е Истина и за нашето ЕГО, като цел която сме си поставили, и с която се Учим!
Бог ми Постави Задача да се направят още 10 Амулета със символа „Фи-Ту“, които да Даря на определени Богусвидни, това ще се случа като посъбера средства за тях, те са сребърни и изискват средства. Съветвам Богусвидните които имат Амулети, никога повече да не го свалят, нека бъде част от тялото Ви, едва сега по време на трудния Етап, ще усетите Силата му! Аз имам грижата да засилвам всеки ден тяхната Сила, така както го правя всеки ден откакто ги има, откакто Бог ни ги Дари. Бъдете Осъзнати, те Ви защитават и подържат съзнанието ви Чисто, тъмните Сили не могат да припарят до вас! А за другите които нямат Амулети, ще ги Помоля да прочетат какво съм писал за предпазване и поддържане на Чистота като цяло, и всеки ден да си помагат. Заради това Инициирах повечето от Вас в Рейки, за да може да си Помагаме! Скоро ще започна да Инициирам във Второ Ниво, тези които са с Първо ниво, та да могат да ползват Символи. Ще погледна във всеки от вас, и сам ще Ви пиша, не е нужно да го искате, ако сте работили, за да си Помогнете с Рейки, то ще сте готови за Второ Ниво, ако не сте работили, то ще трябва да работите, докато стигнете нужното Енергийно ниво. Един от вас ще инициирам в Трето ниво, той ще поеме основно Инициациите заедно с Калинка, под мое ръководство! Когато усетя, че усещат Енергиите, ще могат сами да преценяват, кой е готов и на кой му е нужно още време. Безсмислено е да Ви инициираме във второ ниво, ако не можете да генерирате нужните Енергии при Символите, или тялото Ви се изтощава когато работите – трябва да сте напълно свикнали с Енергиите на Първо Ниво Рейки, за да продължите с още по-силните Енергии при Второ Ниво Рейки!
Етапа който ни очаква ще ни разделя с близки, това не трябва да ни отчайва, а ди ни подскаже, че разчитат на нас, че ние сме се справили, и че, не ние решаваме какво да се случва на Земята, че сме Водени, и всички без изключение минават по пътя на Изпитанията. Кой Осъзнато, което е по-добрия вариант, защото можем да противодействаме, имайки Подкрепата и Силата от Светлите Сили, с което да се Справим, ако сме неосъзнати, то ЕГОТО винаги ще взима решенията вместо нас, с което се обричаме на провал. Много от повърхностно Осъзнатите, така ще наричам тези които са захранени с „Позитивното мислене“, те ще претърпят Трансформации в добрия смисъл на думата, ще изпаднат в тотални Депресии, но именно „Позитивното мислене“, ще им помогне в този Етап, но вече Водени Директно от Бог. В тази група попадат голяма част и от Богусвидни, не се усещате, че се водите от това учение, че много от бариерите ви се дължат на него, но Вярата ви в Бог и Мен ще ви Помогне, и бързо ще бъдете Олекотени и Освободени, за да може Активно, с нови Сили да се включите в Помощта към неосъзнатите, където ще бъде фактическата ни работа. Вече започна наплива от Фейсбук приятели, за в момента всичко е под контрол, мога да се справя с Помощта към тях, но след време ще е нужно да се Помага, тогава ще Ви ангажирам директно с конкретни задачи, така че всеки да Помага и взаимно да си Помагаме, Водени, Напътствани и Контролирани от Бог и Всички Светли Сили!
С Бог Напред, друг Път няма, има само Приемане и Разбиране! Приемане на Всичко като Лечение и Изчистване на Планетата ни Земя, Лечение на самите нас, и на Цялата вселена като цяло, като част от голямото Вселенско Семейство в което сме и ние. Да, случващото е Лечение за цялата Вселена, няма да може да го усетите, но трябва да повярвате, достатъчно е да знаете, че Енергиите и Помощта идва от всякъде, от всяко кътче на Вселената, всички гледат към нас и ни Помагат, ако успеят да ни Помогнат, то значи са си помогнали и на тях. Такива са Вселенските Закони, време е да спрем да си мислим, че сме единствени, време е да Осъзнаем, че си повлияваме всички Енергийно, че ако се караме, то вредим и на много други съседни Планети, които страдат от ниските Вибрации които генерираме, Време е да ги спрем, и да се възползваме от опита им, който ни се Дарява и наддава, за да може единствено да си Помогнем Взаимно!

Учител Дуно Пора Парира.
Обичаме Ви!❤️
30.03.2023 г


2 коментара
  • Георги Йорданов каза:

    Благодаря ви Господи! Благодаря ти Учителю Дуно Пора Парира! Всяко лечение е навремено и ти и Бог ни помагате! Благодаря ви! Бъдете Благословени! ❤️🙏

  • Диана Христова Петкова каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието!За вашата Загриженост и за оцеляване в трудното време което настъпва!Обединени и Окрилени в името на нашето израстване като Духовно осъзнати Богусвидни души! Да бъде! 🧡💚♥️🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *