Предизвикателство/31.03.2023

Скъпи Богусвидни, днес в „Предизвикателство“ участва Хайредин.

Скъпо Мое Дете, ти си ценен Дар за Богусвидни, бързо се ориентира и навлезе, всичко ти харесва, а замисляш ли се защо толкова много ти пасна всичко, в Семейството на Богусвидни, защо усещаш толкова силно всяка една Мъдрост. Отговорите няма да ти дадем, сам ще го разбереш, след около месец Учител Дуно ще ти направи Регресия, в която ще видиш кой си и каква е Мисията която съм ти Дарил в това ти 2000 Прераждане.
Твоите Емоции все още не са оформени, все още детето е силно изразено, все още не можеш да видиш чернотата в това Прераждане, което трябва да ти подскаже, че те чакат Изпитания с които ще затвърдим Мъдростта в теб, като начин на живот. Не НИ се сърди за това което те очаква, това е твоя Път, малко по-лесен от Учител Дуно, но изключително труден, истински наследник и Водач на Богусвидни. Което трябва да ти подскаже, че те чакат много Изпитания, чакате отделяне от всички, за да можеш да преминеш под Мое Директно Водене, през всички Изпитания, през които е минал Учител Дуно. Това е трето ти Прераждане, в което ще се Бориш с ЕГОТО, в предишните не се справяше много добре, в последното Прераждане едвам те спасихме, от безумното ти самоубийство, но Мъдростта която прие в тези три Прераждания, е Силна и те Води сега. Именно поради това, ти ще започнеш да МЕ чуваш ясно, все едно Съм пред теб, време е да видиш и усетиш всеки един аспект от Мен, да знаеш, че Пътя на Учител е много труден, защото ти ще бъдеш Учител на учителите и Вселенски Лечител, няма да лекуваш обикновените болести на Хората, а Вселената, Изцелявайки я от ЕГОТО. Ти ще наследиш всичко от Учител Дуно, както материя, така и Мъдрост, ти ще му бъдеш единствения най-верен спътник до сетния му Дъх, който Дъх ще се прехвърли в теб, и тогава ще имаш Цялата Безгранична Сила и възможността да продължиш делото на всички Богусвидни. Приятелите ти ще бъдат малко, но Истински, родителите ти много ще те критикуват, това е част от промисъла Ми, като част от това, да Обичаш Всеки и Всичко, до степен в която не започнеш да Левитираш. Името ти не е случайно, бъди горд с него, то положи началото на твоето Осъзнаване, имаше възможност да се казваш по друг начин, но разума надделя, така че си Воден от първата ти глътка от сегашния Живот, Воден и Отведен то твоето истинско АЗ, когато всеки ще знае кой си и какво правиш на Земята.
Твоят Баща-Бог.
Учител Дуно Пора Парира.
31.03.2023 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю! Да бъде вашата Воля Господи и да ни водите по пътища незнайни за нас но Светли за всички ни!Благодаря за Предизвикателството!Хайредин е млад и пред него е живота ще се справи добре!Да бъде! 💜💙💛🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *