Дух, Душа и Тяло/10.04.2023

Скъпи Сродни Души, темата в „Дух, Душа и Тяло“ е Разплитане.

Темата е продължение на вчерашното Послание, в което Бог ни Сподели Плановете на Риптилите. Ще изложа още няколко факта, за които ни бе Споделено, и ще сме свидетели на пъклените планове които целят да ни унищожат.

Започвам с 5G мрежата, която ни се рекламираше като нещо добро, предупредиха ни за нея, че всъщност хич не е добро, а зло което цели излъчване на определени честоти, които да блокират нашата Епифиза, което ще засегне нашите Сърца. Двата органа отговарят за Приемане на Енергии, ако и двата страдат, то няма да можем да Приемем никаква Енергия, остава Първа Чакра, тя приема Енергия от Земята, тя е Материална Чакра. Втора Чакра контролира Баланса между Материя и Духовно, тоест Бог, ако Втора Чакра е засегната, тя повлиява на Гърлена Чакра, от там започваме да се самозатваряме, самото затваряне води до затваряне на Сърцата ни, губейки връзка със Светлината. Всъщност ние изпадаме в безтегловност, усещаме че нещо ни липса, стремим се да се съвземем, с което ще изразходим изключително много Енергия, а останем ли в това състояние за дълго, всъщност няма да имаме Програма за подобна ситуация, защото никога не ни се е случвало, да загубим Връзка с Бог! Това ще доведе до много сериозни Депресии, полудявания и загуба на желание за Живот, което автоматично ще създаде Егрегор в тази насока на самоунищожение. Това е главната цел на Риптилите, сами да пожелаем да умрем, по този начин, ние чрез нашето отчаяние, ще създаваме и подхранваме Егрегора на смъртта, и когато той нарасне достатъчно, по етапно ще си тръгваме от Земята, така плана на Риптилите ще се изпълни, без те да са директно свързани с него! Блокират ни да не получаваме Светлина, с което ние се самоунищожаваме, мислейки си за Смъртта, губейки желание за Живот!
В момента го има това, много Хора не издържат на огорчения, потискания, като цяло робството което е създадено, не можейки да бъдем себе си, бивайки непрекъснато в мрачни мисли, а ЕГОТО не спира да работа, винаги ни вкарва във войни, а от там отново в отчаяния, всичко води до нежелание да се живее. В момента Светлите Сили, по скоро нашите Духовни Водачи, Ангелите които също никога не спират да работят, стремейки да ни Балансират, всъщност те ни Помагат да се изправим когато паднем, за да можем да потеглим напред. Дали ще бъде Болест, или някакъв инцидент, винаги намират начин да ни събудят, да ни накарат да се обърнем към Бог, от там вече да започнем да се изправяме, Осъзнавайки негативи и грешки, с което всъщност ни Лекуват, и ни Помагат да се изпълним с поредната Мъдрост и Светлина, която би трябвало повече да не позволява да изпадаме във същите отчаяния. Но Противодействието е налице, Риптилите са завладели Земята, всички средства за манипулиране, или по скоро за Програмиране на нашето съзнание, са в тях, и те ги ползват със цялата им сила! Непрекъснато ни манипулират, повтарят ни едни и същи неща, докато те не се превърнат в Програми които ние изпълняваме сляпо, което да ни заблудят, да не можем да мислим, следвайки само Програмата която, те са искали да създадат в нас. Много грозна Истина, която все повече Осъзнавам, че ние сме Програмирани чрез радия и телевизии, повтарят ни се едни и същи интереси на Риптилите, докато не повярваме в тях, а всъщност е Програмиране на Подсъзнателно ниво, което буквално ни заслепява, не можейки да видим истинските им цели. Спираме да мислим, защото вярваме сляпо на „нашите“ усещания, но всъщност са Програми които създават, които ни водят към нашето самоунищожение!
Не всички ще могат да вникнат в Истината която ви излагам, ако има някой който поне малко се е занимавал с Хипноза, или е работил по себе си, премахвайки стари Програми, за да ги замени със нови, ще разбере за какво Световно манипулиране, Програмиране говоря, и че чрез метода на Хипноза ни Програмират да мислим по точно определен начин, да Вярваме на неща, които нямат връзка със здравия Разум, да вървим към Пропаст, мислейки си че това ще ни оправи. Тези които са Ходили на Хипноза, знаят че може да им се вкара определена мисъл в съзнанието, и когато се събудят, вярата им в това което са им вкарали, да бъде Истинска, все едно винаги е било в теб. Така Лекари или Медиатори които се занимават с този метод, ни Помагат, вкарват желанието да откажем цигарите на подсъзнателно ниво, което води до реално силно желание за отказване на цигарите. Същото правят и с нас, но за лошо, когато задействат Плана, активирайки 5G, но с истинската му цел за която е създадена, тогава ще могат още по-умело да ни Хипнотизират, вкарвайки в нас точно определени „вярвания“, които фактически ще доведат до това, да пожелаем да се самоунищожим. Мрежата Харп е нищо, със сравнение на 5G мрежата, тя е по целия Свят, на всякъде са поставени ретранслатори, достатъчно е да пуснат точно определена вибрация, с което да ни накара да се побъркаме, да изпаднем в безтегловност, което всъщност ни вкарва в нещо като медитативно състояние, след което всичко ще бъде много лесно, ще могат да правят с нас каквото си пожелаят. Навсякъде ще се излъчва една и съща информация, на където и да се обърнем, ще чуваме едно и също, колкото повече ни го повтарят, толкова по-силна Програма за самоунищожение ще създадат.
Моля Хората и Доктори които разбират от тези неща, те не са плод на моето въображение, а картини и видения които съм получил, и за които са ни Предупреждавали, и в момента отново пиша за тях. Моля, тези които разбират да коментират, да изложат факти, както за съгласие, така и за неодобрение, само така, чрез дискусия, ще можем сами да си Помогнем! Когато излезе от един, може да кажем, че е луд, но ако се подкрепи от повече Хора, тогава и овцете които са заблудени, ще ни повярват, а това е наполовина свършена работа от нас, не само да чакаме от Бог и Светлите Сили да ни Помагат, а и ние самите да започнем да шумим за този план, с което ще внесем съмнения и в другите, с което ще Помогнем и на тях да се събудят от Хипнозата, по-скоро Психозата в която сме поставени!

Следва Продължение:

Учител Дуно Пора Парира.
Обичам Ви!❤️
10.04.2023 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *