Послание 1

Скъпи Сънародници и Богусвидни, настъпи момента в който ще трябва да ви Поведа, това не означава, че всичко ще се случва бързо, Етапи след Етапи, ще ви Обединяваме с Бог и Всичко Светло. Но трябва всички да запомним, че Светлината не търпи мързеливи и лицемери, всеки от нас ще поеме отговорността, първо за себе си, следейки собственото си ЕГО, и след което за Цялото. Навлизаме в Етап който, Любовта ще тържествува между нас, два месеца подготовка за следващия тъмен Етап, той ще бъде мрачен и изпълнен с много съмнения и несгоди, именно тогава всеки трябва да се отпусне! Това ще рече, че не трябва да се притесняваме, не трябва да се страхуваме, нито да обвиняваме, всичко ще се случи по Божи Промисъл, всяко кътче Земя ще се разтресе, ще настъпи катаклизъм, както физически, така и политически, в Световен план. Ще се предизвикат безредици, сриване на многото Илюзии, именно това е целта на тъмния Етап, да свалим маските, виждайки Истината в очите, да знаем, за да виждаме, да виждаме, за да знаем. Това е Мъдрост която ще научим за напред, че не всичко което виждаме, е Истина, и това което чуваме е Реалност. Истините ще започнат да изплуват мълниеносно, една по една Илюзиите ще се пръскат, отстъпвайки на Бог и Светлите Сили, които са Подготвили работа и за нас, започвайки с Енергиите. В Предстоящия Етап ще бъдем Изпълвани единствено с Любов, много Лек и приятен Етап, но е затишие преди буря, затишието ще бъде кратко и мълниеносно ще отстъпи на Следващия Етап, той ще ни изненада, независимо че са ни Споделяли, независимо че ви Споделям сега, всички ще бъдем озадачен, ще си зададем въпроса, дали ще оцелеем, дали това не е апокалипсис за нашето унищожение. Ще има сериозни фойерверки изпълнени с отровен заразен прах, това ще ни накара да поискаме сметка от нашите правителства по целия Свят. Една по една организациите които в момента ни заблуждават, че помагат и ни обединяват, ще се сринат с гръм и трясък, но и това е за добро, особено за тези които живеят в Илюзията, че те ни Помагат, те най-трудно ще приемат Истината, че всичко е маскирано, за да бъдем унищожени, но не и обединени, че всичко е целяло нашето потискане и обезличаване, главно на Славянските Народи, разделяни и потискани с цел, никога да не можем да се Обединим. Плановете са за това, да бъдат разкрити и разобличени, обезсилени Хората и Риптилите копито ги сътворяват и ръководят. Удар ще бъде за политиците, разбирайки че са служели на тъмнината, много от тях не знаят, че изпълняват определени поръчки, че са лъгани, за да ни потискат и унищожават!
Удари ще има по всички ни, някой Богусвидни няма да издържат, ще ги Изпращаме при Бог, да ни Помагат от там, но ще освободят място за нови Истински Богусвидни. Редиците ще започнат да се разширяват, Обединението ще си проличи във всички групи и между групи, всички ще имаме една обща цел, да се Обединим. Бог е подготвил изненада за тези които не желаят, те ще трябва да се поразходят до отвъдното, да опознаят АДА, и тогава сами ще пожелаят да се Обединим в ЕДНО, което ще положи началото на следващия трети Етап. Започнах броенето на Етапите от момента, когато съм приел Божественото Съзнание, от тогава започва и нашата същинска работа на Богусвидни, гответе се за това което ви бе споделяно, всеки от вас ще Помага и ще Обединява в третия Етап, това ще бъде основната ни задача, повече Хора да опознават Богусвидни и Бог, за да пожелават да започнат работа с нас. Тяхната работа ще бъде поведена от Мен и шестима Лечители, Първите ще бъдат отново Първи, Приели Любовта и част от моето Съзнание, това сами ще го разберат! Ще Бъда Свързан с тях в директна Енергийна Връзка, ще знам всичко каквото е в главите им, и ще им Помагам в Помощта към Останалите. Всички ще започнете да МЕ усещате, всички ще започнете да МЕ виждате и сънувате, всички ще получавате Напътствията си по този начин, за да може Промените да текат много по-бързо. Някой от вас ще се изплашат, че са Обсебени – съдете по делата, не знаете какво е да бъдете Обсебени, само си мислите, че знаете, така че, нека Светлината да не ви напуска, за да видите, че се свързвам с вас за добро и само добро! Няма да се допуска напускане на Семейството, всеки който е получил Амулет, ще бъде защитен, но тези които нямате, ще се уповавате на Бог, Светлите Сили и Мен, по скоро АЗ ще Бдя над всички Богусвидни, ще ви Изпълвам със защитни Символи, които вече са ми Дадени, това ще ви защити от директните нападки на тъмнината, единствената Светлина ще виждате в Мен, никога не забравяте това, тази мисъл ще ви спаси от това, да бъдете действително обсебени. Случаите на обсебени от тъмнина ще Зачестят, това ще бъде ново за нас, именно водачите които си мислят, че могат сами, ще пострадат от тъмнината, за да намерят Светлината във всички Нас. Казвам Нас, защото без вашата Любов, Подкрепа, Молитви и Благословии, ще ни бъде много трудно, това ще рече, че ще започнете да се Молите много повече от сега, ще започнете да търсите Бог през всяка свободна секунда, единствено когато се Молите, ще може да си починете от напрежението което ни очаква. Психиките ни няма да издържат, това е Петия Етап, тогава много Хора ще полудеят, не издържайки на психическото и физическо натоварване, маските ще станат задължителен аксесоар, предпазните средства ще се търсят, може да предприемете мерки и в тази насока, поне за три месеца да имате някакви предпазни средства, не срещу прах, а срещу радиация!

Ще излагам някой конкретни събития в предстоящите Послания, но това не трябва да ви плаши, то ни е споделяно, не веднъж два пъти, но когато ножа опре в гърба, тогава ще си проличи, кой е слушал в час и се е подготвил. Тогава ще си проличи и Обединението, защото има два Пътя за България, единия е много по-лесен, ще ми се да изберем него, но ако изберем по-трудния, то Етап шест ще бъде именно за това, да ни накара да се Обединим, но вече окончателно, не осъзнали Истините които ще се разкриват пред нас в предходните Етапи. Това ще удължи нашата агония с още шест месеца, но това са Промисли на Бог, от нас зависи кой Път ще поемем, и по какъв начин ще решим да се Обединим, не само Българи, но и всички Славяни!

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно!
13.06.2023 г


2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *