Послание 13/05.09.2023

Послание 13

Скъпи мои съграждани и Богусвидни, продължавам Предсказанията за България, като ще наблегнем на определени Етапи от целия Процес на Промяна към Пето Измерение, като се има предвид, че вече сме в средата на Четвърто, за което с умисъл не се говори, защото е преизпълнено с много Енергии които ни Подготвят.
Четвъртото Измерение е най-важно, също както при малките деца, ако основата за тяхното възпитание е добро, то те израстват силни и добри Хора, така и в момента всички Енергии са насочени към нас. Определени центрове са с приоритет, на Земята има три Центъра, това са Перу, България и Русия, на тези места Хората ще се Събуждат много по-бързо, отколкото по другите кътчета на Земята. В Америка е наложен чадър, който пречи за доброто Приемане на Енергиите, поради това хората там са като в летаргичен сън, което позволява да бъдат манипулирани по всякакъв начин, като разбира се, винаги има изключения, но те са малко, много малко Хора са известни, че са успели да се Пробудят и да работят за това със останалите. Именно заради това Перу е мястото от където ще се повлиява на Америка и Канада. Ще спомена Англия, тъй като са много близо до Северния Полюс, не успяват добре да наложат затъмнение, така че ще очакваме Пробудени и там. Африка за в момента е в застой, там Хората до пръв са превзимани от Материята, което идва от Запада, което ще доведе до изчакване, за да вземат Уроците си в тази насока, докато Австралийците са облагодетелствани, те нито са завладени толкова от Материята, нито от вредните Облъчвания от Организацията и Риптилите, те сякаш са на доизживяване, и това е трагичното при тях, че Острова им ще изчезне, като много близо до тях, ще изплува нов Континент, който ще бъде Рая, няма да има по-красиво място от новия Континент, който постепенно ще бъде предпочитано място за Елита на Земята. Това ще доведе до опорочаването, издигане на стени и забрана за населяване, но всяко зло за добро, тъй като Промените ще продължат, и Острова ще се окаже затвор за тях, без да осъзнаят това, без да разберат, че сами ще се погубят, и унищожат. Това е Спасяващ Промисъл за обикновените Хора, които ще израстват оставени сами, но вече Водени от Бог и Всички Светли Сили, ще Израстват в Добродетели и Светлина, която всъщност ще обхване всички Континенти, започвайки от България Русия и Перу, три центрове на Светлина и Любов, които ще генерират достатъчно силна Енергия, която ще се противопостави на Негативните Енергии и Облъчвания. Материята постепенно ще губи своята сила, Хората ще се научат да си подсигуряват всичко сами, ще се обменя стока за стока, като никой няма да цели да забогатява, защото Любовта ще бъде навсякъде. Единствената цел ще е, да се Справим със ситуацията в която ще попаднем, където нищо от сегашното няма да го има, ще се върнем назад, за да повторим Уроците от преди 2500 години, но вече поемайки по правилния Път, задно с Бог! Вярата в Хората ще се засили, голям процент ще чуват Бог, ще са свързани с нашите Побратими Планети, които вече ще имат условията, за да ни посетят Физически, защото ще сме се Променили, ще Приемаме всичко Светло, Приемайки и тяхната Помощ.

Накратко описах Етапите през копито ще преминем, за да стигнем до Триста Годишния Период, за който вече съм писал, важно е сегашния Период, важно е, тук в България да Приемем Бог и Всички Светли Сили, които ще ни Помогнат да Отворим Сърцата си един към друг! Любовта ще навлиза все повече, разбирането и Обединението ще бъдат резултат от това, че ще започнем да се Обичаме и Помагаме. За да се случи това, ще изстрадаме, макар по-вярното да е, че е Лечение, чрез изкарване на всички Негативи наяве, за да могат да бъдат Отработени, поради това ще го наричам Лечебен Период, в който всичко това което ни е пречело да се Обичаме, да имаме прекрасни Взаимоотношения, да сме Свързани със Източника на Любов и Светлина, да разгърнем всички Дарби, които в момента са ни затапени, от всичко това което предстои да се отработи, което ще ни Помогне да бъдем Силни и Устойчиви на Радиация и всички Облъчвания на които сме свидетели. Подобни Оръжия като ХАРП, и 5G мрежата, няма да могат да повлияват на нашата психика, единствено ще могат да предизвикват катаклизми! Ще упомена, че 58% от Катаклизмите, ще бъдат предизвиквани умишлено, с цел нашето унищожение, което ще изиграе, както лоша шега, така и ще послужи на Светлината, за да могат да ни Трансформират, вече подготвени за Петата Епоха, която въобще не е далече, скоро ще започнем да говорим за начало и Промени които ще усещаме осезаемо и Осъзнато!

Целта на Послания са, да бъдете информирани, да знаете, за да не се страхувате, а да Вярвате, че Бог има Промисъл за всяка една ситуация, така че след като се случат, да ги отбележите и да знаете, че всичко лошо ще бъде Трансформирано в добро! То няма да бъде за сегашното поколение, нито за нашите деца, за децата на нашите деца на новото време, които ще бъдат от 5,6 и 7 Раса, които ще поведат Земята към нов Златен Период от 1000 години, за след това, само Бог знае!

Както ви Обещах, вече всичко ще идва директно от Мен, вчера бе моето кръщение и ми бе дадено Правото да говоря от името на Бог и Светлината, всички други ще трябва да започнат да сравняват своите стъпки с Мен, това не е възгордяване или прищявка, а Фар който трябва да ви Води, дори и тези които се мислят за най-знаещи, защото ще усетят ясно как са обладавани и не могат да направят абсолютно нищо! Усещането ще бъде убийствено, но и Лечебно, за да може един да е Бог, и да се знаят Кой са неговите Истински Служители! Свикнете с тази мисъл, че не вие определяте събитията, а те ви определят, че колкото и да се оставяте на вашите ЕГА, това няма да ви Помогне, по-добре е да Приемате, вместо да се мяткате като риби на сухо, колкото повече се съпротивлявате, толкова по-трудно ще ви бъде! Този който Повярват, ще се раздава на Любовта ни, ще се радва на Помощта, която ще идва от всякъде, ще се радват и на Чисти Хора, които ще се множат и ще разпръскват, както Божията Любов, така и божите Напътствия и Критики, за което Бог ще ги Благослови, като им Даде това право, да Водят останалите, под Строгия Контрол на Бог и Мен, като Чист Служител и част от Светлото Войнство на Бог!

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно!
Обичаме Ви!❤️
05.09.2023 г


1 коментар
  • Диана Петкова каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието и за всичко което правите като Наш Истински баща загрижен за правилното израстване на своите деца!Благодаря ви за съветите е посоката която трябва да следваме в това трудно време!Амин! 💖💖💖🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *