Послание 23/03.11.2023


Скъпи Богусвидни, утре е задушница, и темата ще ни подсети, защо е нужно да почитаме близките, непрекъснато да ги споменаваме и винаги да ги каним на софрата, та да сме непрекъснато свързани с тях.
Рода е договор между група Души, които са се договорили да имат неразривни Енергийни връзки, чрез които да си повлияват и Помагат. Всеки в Рода има своята роля за Израстването на всички Души, може да не сме се виждали с някой от много години, но той ни повлиява Енергийно и помагали. Пък в обратния вариант подържа някой негативи, те също са Дар, защото ни помагат да Израстем, колкото повече грешим, проявявайки негативите, толкова повече Израстваме, защото Енергиите на вина и огорчение се трупат в нас, докато не настъпи момента да се Осъзнаем, предизвиквайки промените в нас, които промени се предават на всички в Рода.
Говоря за Рода, защото дори когато са починали, те продължават да ни Помагат, а това се случва много по-лесно когато ние го пожелаем, не да ни принуждават, а да желаем истински да ни Помагат. От както Бог ми Дари този съвет, съм свързан, не само с моите близки, но и с вашите, на всички с които съм имал контакт, те разчитат на мен да ви науча да ги почитате и да желаете да сте Едно, и това се случва. Постепенно наслагвах във вас тази информация и ви потиквах винаги да ги каните и почитате, да зачитате техните животи, защото те винаги са ни помагали, винаги абсолютно всеки се е стремял да бъде добър. Разбира се това е зависело и от всички останали, ако в някой Род се подклажда ревността , то тя заразява и останалите, така както е било при мен, всички са изпитвали ревност, която в един момент се е проявила в мен. Но когато ревността е в останалите, макар да съм я преодолял, тя продължава да тлее, именно защото другите все още я проявяват, и най-малката искра може да подържа и разпали изгарящата ревност във всеки от Рода. Примера ни показва, че всеки Негатив, освен че е Дар за Израстване, той е и като зараза, докато не се излекува във всеки един в Рода, което е много дълъг процес, то все ще има някой от Рода в който искрата ще възпламени ревността. Заразата е меко казано и проклятие, защото е почти нелечима, нужно е много Вяра и упоритост, за да може ревнивия да се промени и да започне да обича другия по-истински начин, а не по обсебващия Нарцистичен, каквато е ревността.
Наблегнах на ревността, защото имам личен опит в това, пък и Хайредин повдигна тази тема в Богусвидното Семейство, отговора е в Нарцисизма, който иска всичко да е за него, по-скоро за ЕГОТО, което винаги иска да има и да притежава всеки и всичко, именно ЕГОТО е инициатор на Темата, защото то ни кара и да се разделяме и ограничаваме с Рода, да бъдем себелюбиви и единаци, с измислените причини, че ни предпазва.
Почетете вашите починали близки, спомнете си всичко за тях, върнете спомените за тях, всички имаме нужда от това, накарайте ги да си спомнят добро и лошо, но с Любов им Благодарете, че са винаги до вас и ви Помагат. Това е начина да изкупят всеки един Грях, да помогнат на тях и на целия Род, поради това, при Бог Рода продължава да бъде цял, с живи и мъртви. Енергийната нишка може да изтънее, но е неразрушима, освен ако Бог не е отредил това, да отдели някой от Рода, за да се прехвърли към друг, но винаги ще имаме нуждата да бъдем Едно, не само ние тук на Земята, но и със всички починали, със Бог и Всички Светли Сили, Които в утрешния ден ще ни Помагат, за да може Обединението да бъде пълно, както горе, така и долу, така и във Вселената!

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно!
Обичаме ви!❤️
03.11.2023 г


3 коментара
 • Diana Petkova каза:

  Благодаря ви Учителю за информацията по случай Задушница!Да винаги трябва с Любов и Благодарност да си спомняме за отишлите си от нас наши близки и познати!Да им Благодарим за това че са били с нас за помоща им и Добротата !Да си спомням със Любов за всички тях!🙏💞💞💞🙏

 • Въка Андонова каза:

  С Благодарност , ЛЮБОВ , СВЕТЛИНА и ВЯРА !
  Да БЪДЕ по БОЖИЯТА ВОЛЯ !
  АМИН !

 • Благодаря ти Господи и Учителю Сен Дуно! Бъдете Благословени! Обичаме ви!❤️

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *