Послание 24/21.11.2023


Скъпи Мои деца, днес чествате Въведение Богородично, ден на Семейството, и с умисъл премахнах Християнско, защото не само вие сте приели Христос във себе си, почти всички Народи го честват и е леко казано несериозно да уточнявате Християнско, защото Богородица е във всеки дом и човек!
Критиката ми е уместна, а вашето немислие, неуместно! Свикнали сте да изричате определени словореди, без да се замислите от къде произлизат, и защо именно по този начин се изписват, а това е чуждото ЕГО, което ви повлиява, а говорим че трябва да сте Осъзнати и да започнете да мислите!
Да ви е честит Празника, и по този случай ще ви споделя, че настъпи края на Подготвителния Период, извършвайки Богусвидното Лечение, вие се Изчиствате от всички Тежести които сте си създали. Редуцирали сме ви до Богусвидни закърмени с Истинска Вяра, и сме ви Подготвили за началото на следващия Етап – реални действия и промени, не само на думи, но и на дела! Етап в който отново ще се редуцирате, не Ние, а вие самите ще усещате лицемерие в действията на неколцина от вас, трима ще продължат, а останалите само ще наблюдават. Казвам Продължат, защото те ще преминат към друг по-различен Етап, който да уеднакви Вибрациите им с тези на Учител Сен Дуно, за да могат да застанат редом до Него, да му бъдат Отдушник и Приятел. А такива са малко, има най-различни, но Истинските сте малко! И семето е посято, урожая ще се жъне на Есен, а сега ще поливаме с дела и реални Промени, като започнем с новата чешма която ще ви бъде Дарена. Нова, но не съвсем, защото тя е в Кюстендилския район, някой от вас вече са били там, и са я виждали, но и там е нужно много работа, за да може да се съберете. За целта ще изпратим трима от вас, за да подготвят мястото за Пролетното ви събиране, държавен превоз няма, но всичко ще бъде подготвено!

Посланието не е затова, да ви споделяме разни неща, вече всичко е Споделено и написано, остана само да отчитате, как едно по едно всичко се Сбъдва, не на части, а изведнъж! Как всяка изречена дума от Нас си тежи на точното място, как всеки изтърпял подготвителните Изпитания, ще Благодари и ще иска още, как всеки от вас се е огорчил от себе си, задето не е намерил сили да се пребори с простите неща, които справилите се смятат за нормални премеждия! Как сте искали, но не това което ви е нужно, а това от което се е нуждаело ЕГОТО, ще се питате, как Прошка да искате и Прошка да получите. Много въпроси ще възникнат, отчета е сага когато края се вижда, сега е времето да се зададете въпросите от копито бягате – защо всичко се случва именно по този начин и отговора е един – За да Бъдете Истински, не само за Мен, но и един към друг, за да може да разчитате един на друг, както и АЗ Самия да разчитам на вас. Няма да разискваме негативи, нито Илюзиите в които живеете, време е за отчети и реални отговори, на това което свършихме за три години, защото и това ви бе казано, че предишния Етап ще трае точно три години, и то се случи, така както ще се случат и предстоящите събития, в които Силните ще са добре, защото са се подготвили за това, а слабите ще си задавате все един и същ въпрос „ защо все на мен се случва“ завиждайки на тези които са Приели Мен във сърцето си!

Вашият Баща-Бог.
21.11.2023 г


2 коментара
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю! Както винаги нашия Отец Небесен се грижи за нас и ни показва пътеките по който да вървим напред !Благодаря ви за съветите който ни давате!Нека да се Обичаме и живеем в Мир със себе си и другите! Да бъде Волята ви Господи както на Небето така и на Земята! Когато се Обичаме и уважаваме като личности няма място сред нас за завист и егоизъм !🙏💞💞💞🙏

  • Благодаря ти Господи и Учителю Сен Дуно! Бъдете Благословени! Божията Воля да Бъде! АМИН!❤️

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *