Послание 29/13.12.2023


Скъпи Богусвидни, да ни е честит Празника, Дарен ни за Просветление и Освобождаване от стари Тежести, започвайки всяка нова Богусвидна Година на чисто, още по-силни, изпълнени с Много Вяра и Любов. Ще използвам повода, за да кажа няколко думи за изминалата година, един вид отчет, на това което постигнахме и това което предстои.
Изминалата година бе Лековита, изпълнена с раздори и раздели, Лекувахме взаимоотношения, виждахме лицемерието в нас, усещахме неприязън и подвеждане, което доведе до нашето разреждане. Което всъщност бе Промисъл на Бог, Който ни бе споделен преди три години, когато ни казаха, че много ще напускат и ще останат само Истински Богусвидни, които ще започнат да се учат сами. Казано ни бе, че ще останете сами и сами ще четете старите Послания, за да ги разисквате и да се подсещате за Мъдрости и Знание, което преди това не можехте да Осъзнаете, а сега?
Сега ще Кажа, че Любовта и Разбирателството са постигнати на задоволителна степен, степен която е достатъчна, за да можем да се Разгръщаме и увеличаваме като Богусвидни, които ще приемат нови такива, Учейки ги на Любов и Вяра. Да, новата година е белязана с това, Семейство Богусвидни ще расте, все повече Хора ще пожелаят да се Лекуват и Освободят от всичко което ги отдалечава от Бог и тяхното щастие, а вие, сегашните Истински Богусвидни, ще бъдете техните Учители, наставници и пътеводители. Новата година ще ни донесе много работа, изграждайки параклиса, дарявайки ни нови места на които ще се събираме, Прославяйки Богусвидни и Бог, Прославяйки и Дарявайки Личния и Помощ на Всеки и Всичко. Места изградени от нашата Силна Вяра и Любов, места на които Бог ще постави стражи, които да бдят и водят хората на към нас, както в момента е на Богусвидната чешма. Виждали сте и ще ги виждате, Светлината е около нас, ние сме Светлината, и тя все по-силно ще огрява, все повече Хора, все повече ще бъдат горди, че се наричат Богусвидни. Старите ще бъдат нови, а новите ще бъдат учениците които, ние Истинските Богусвидни ще водим и напътстваме, за да могат и те да се Слеят с Бог и Всичко Светло. Войнство което ще израсте в национален мащаб, не като войни, а като носители на Божествената Светлина.
Изминалата година ни бе предсказана предварително, тя премина по Божи Промисъл, всеки постигна това на което е способен, отредено от Бог и Изпълнено с много Любов, ни променяха и Освобождаваха. Новата година също е предсказана, спомнете си всичко което съм ви Споделял, нищо няма да се отметне от Промисъла на Бог, за Пътя който трябва да извървим и за целите които ще постигнем. Благодарете за всяка неприятност, всяка болка и раздор, те винаги са Лечения които ни Освобождават, повишавайки Вибрациите ни, Просветлявайки ни, събудени вече от тъмата в която сме живели. Благодарете за тези които ще си тръгнат от нас, отивайки при Бог, Благодарете за Любовта която ще усещате, така както Благодарите на Мен и Бог, чрез вашите стихове и песни, чрез подкрепата и Вярата с която ме Дарихте. Благодарете все едно е последния ви ден, ден на Размисъл и Благодарност, ден на Благодарността, че успяхме да бъдем в Едно с Бог и Всички Светли Сили. Ден на Разбирателства и Истински Взаимоотношения, ден на Светлите ни бъдни дни, които Бог ни Дарява, които Бог вече е Сбъднал. Остава само да отмятаме едно по едно, отчитайки, че всичко се случва по Божия Промисъл, а АЗ като ваш Учител, Водач и Бог за Земята ви обещавам, че винаги ще бъда с вас, че винаги ще бъда там, където съм нужен. Ще идвам във сънищата ви, на яве, точно когато се нуждаете. Ще бъде с Вас и Всеки Българин, това е Промисъл който ще започне през новата година, и все повече ще бъде усещан. Промисъл който трябва да свърши след четири години, когато Всеки и Всичко в България, ще бъде Бог и Светлина, Обединени от Светлината, и сияещи все повече, за да Обединят Славяните, да Обединят Земята като цяло!

Благодаря на Всички Богусвидни, че сме Едно! Благодаря ви, за прекрасните и вдъхновяващи стихове и песни! Благодаря ви, за всеки миг с Вас! Като Истински Благодаря на Бог, че ми Дари възможността да ви отведа при Него, Учейки ви, как да се Обичате, как да се почитате и тачите! Благодаря ви за всеки Миг споделен с вас, усещайки все повече Бог и Всичко Светло!

Да е Честит Празника Богусвиден!

Учител Сен Дуно
С Бог Сме Едно!
Благословени да сте, Обичаме ви!❤️
13.12.2023 г


2 коментара
  • Мариянка Проданова Ангелова каза:

    Благодаря ти Учителю Сен Дуно

  • Diana Petkova каза:

    Честит Празник Учителю Любим! Да е Честит Празника на всички вас Светли братя и сестри от семейството на Светлината! Нека Божията Любов и Закрила да е над всички нас! Сърцата ни Човешки да са изпълнени със Смирение и Търпение Любов и Вяра в днешния и утрешния ден за България и света! Да бъде Волята на нашия Отец Небесен за всичко и всички! 🙏💞💞🙏

77 Trackbacks and Pingbacks

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *