Послание 32/11.01.2024

Част 2
Ще започна с Мъдростта, че всяко зло е за добро, четейки коментари, че сте ме разочаровали, ще ви споделя, че съвсем не е така, че това ми дава сили да искам още повече от Бог, за да мога да Помагам и на най-големите инати, за да мога да оправдая вашите очаквания. Ще споделя един коментар на наша Богусвидна, която ми каза, че въобще не съм се държал като Учител, че ЕГОТО ми е голямо. Не отговорих тогава, бе безсмислено, но сега ще кажа, че ако искате да се държа като стереотипа Учител, то ще трябва да започна да играя Роли, да се държа неестествено за мен. Молил съм Бог да бъда напълно естествен и истински, или да остана Човек, Молба която Бог се стреми да Изпълни, показвайки ми всяка Роля която играя, Учейки ме и показвайки ми как да бъда Истински. Ако искате подобен Учител, който да играе Роли пред вас, само и само да ви убеждава, то това няма да бъда Аз, ако искайте Учител който да ви лъже, за да вярвате, това също не съм Аз. Виждате ме такъв какъвто съм по принцип, напълно естествен, с всичките ми предразсъдъци и черти на характера, макар това да е ЕГО, проявявайки определени Емоции, това съм Аз, така съм възпитаван и Учен, такъв съм бил и се променям единствено за добро, не за да ви угаждам, а за да мога да ви Помагам, и то по начин, на какъвто Бог ме Учи и ме е Научил. Честността ми е пословична, тя също произлиза от ЕГОТО, но това не мога да преглътна, така че да се нагаждам спрямо вас, поради това съм възприел Вярата, винаги да казвам истина и само истина, а всеки да си мисли каквото иска, важно е вътре в мен да няма война, да съм казал, и то да послужи за добро. Ако ви обида, то значи ви Помагам, ако ви изгоня от себе си, то задължително ще прерасне в добро, именно поради това започнах с Мъдростта, че няма лошо, всичко се трансформира в добро, всичко в един момент се Осъзнава и това ви спомага да се Променяте и да Осъзнавате вашите ЕГА. А за моето се грижи единствено Бог, с ежедневните ми Изпитания на които ме Подлага, такива каквито не можете да си представяте. Вие си мислите едно, но аз ще бъда там горе, където ме е Поставил Бог, и Бог е Този който ще позволява да ми понижават Вибрациите, с единствената цел да ми Покаже и да ми Помогне, с целта да опознавам все повече ЕГОТО. То е във всички и се държи по определен стереотип, вече то е неистинско, то е илюзия, то може да ви излъже, подведе и навреди, но не и Аз, защото отговарям единствено пред Бог! Многобройните ежедневни Изпитания, непрекъснато ме държат буден, не позволявайки да вляза във каквато и да е Илюзия, Изпитания които прерастват в мъчения, за които нямате ни най-малка представа за какво иде реч, Изпитания които ще ви накарат да полудеете, а подобни съмнения са детински, и по детински ще се забавлявам с тях!


Ще трябва да призная, че в мен има и гняв, но не към вас, а към Бог. Многобройните Изпитания ме изтощават, губя разсъдък, забравям и не мога да се концентрирам, работата която съм захванал върви бавно и мъчително. Недоволствата ми към Бог са от много време, мога да кажа, че са от три години, от когато МУ казах, че не мога повече, че ме е изцедил и съм уморен. Казвам, и същевременно се учудвам от себе си, че още може, че можем да издържаме безкрайно много, че всичко е въпрос на една единствена мисъл, хванеш ли я, то всичко ти олеква и се чудиш, защо си недоволствал, осъзнавайки, че всичко произлиза единствено от ЕГОТО, което иска да ни е леко, да не се мъчим, да имаме, без да даваме. Уроците не спират, макар да съм приел, че ще се уча до сетния ми дъх, все искаме да избягаме от реалността, за да можем да си починем, и не че реалността е виновна, отново ще повторя, че е ЕГОТО, и една единствена мисъл е способна да спре всяка мъка, изкарвайки Любовта на преден план, която да даде Светлина и насока, която да ти даде всичко от което се нуждаеш. Не говоря за пари и имоти, а за Вътрешен Мир, да приемаш всичко с Любов и Благодарност, както казваме, да сме заедно в добро и лошо, не само когато имаме нуждата от това, а за добро и лошо!

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно.
Благословени да сте, Обичаме ви!❤️
11.01.2024 г


1 коментар
  • Дияна Христова Петкова каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието което е много поучително и интересно! Благодаря ви Учителю за споделеното през което преминавате !Като изпитания и Волята което имате за да продължите напред!Бъдете Благословени в името Господне! 🙏❤️💙🩵🩷💜💚🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *