Волята на Бог/Тема 255

Скъпи Богусвидни, тема 255 от поредицата „Волята на Бог“ е Ново Начало.

Скъпи Мои деца, започвате нов Период на възход и много работа. Повечето споделяна за вашето Израстване, ще започнат да се сбъдват, което ще носи много отговорност и самоконтрол. Ще изисква от вас да Обичате Всеки и Всичко, само тогава ще усетите всичко за което работехме през изминалите няколко години. Започнахте Периода с Лечение, като те ще бъдат общо шест, постепенно ще премахваме страхове които отимахте по време на вашето израстване и Чистене, като най-много са в тези които, най-много се изявиха, в това число и Учителя и вече Бог Сен Дуно. За да може да сбъднем Промисъла, Учител Сен Дуно да бъде без ЕГО, Той премина през много тежки Изпитания, които окончателно го изпълниха, затвърдиха с Мъдрости, които ще му бъдат нужни. Налагаше се всичко да се изгради предварително, имаме предвид, да усеща ЕГОТО, да вижда Аурите, Енергиите, да усеща и да знае. Всяка Мъдрост бе Отработвана с жестокостта от Нас, знаете че само когато сте притиснати, само тогава се Променяте, а притискането от Наша страна целеше да го превърнем в Земен Бог, какъвто не сте имали до сега. По време на Моето Прераждане, всичко бе предопределено, АЗ лесно стигах до Мъдростта, и на 33 години вече имах зрелостта за себеотдаване. При Земните Богове, какъвто е Учител Сен Дуно, всичко се изгражда, Прераждане след Прераждане, докато не бъде готов да се себеотдаде напълно, Помагайки на Всеки и Всичко. Именно поради това Изпитанията му бяха, меко казано жестоки, не ни е цел да ви убеждаваме в това, но е важно да се знае, защото като него ще има още трима, поне в близките 300 години, той е първия, Помагайки на още двама да Продължат Неговото Дело. Един живот е малко, за да се постигне Истинското ви Обединение и надделяване над Тъмнината! Един Живот е малко, за да се научите да се Обичате Истински, да се научите да Живеете щастливо!
Обещахме на Учител Сен Дуно да му Дарим Истинско Щастие и Любов, и то ще се Сбъдне, но не в това му Прераждане, причината е ЕГОТО което имате всички. Невъзможно е да постигнеш Истинско щастие с човек който е дори на 70% ЕГО, той отново и отново ще се лъкатуши между истини и илюзии, а Учител Сен Дуно е способен единствено да Обича, но не и да води война с човека до него, това го съсипва и понижава неимоверно неговите Вибрации. Макар това да бяха Лечения и Мъдрости до които се стигаше, Ние предприемаме действия към приключване на всички лични взаимоотношения на Учителя, което ще го обрече на самота, но и за това имаме Промисъл, за който няма да говорим, сами ще бъдете свидетели на Чудесата които ви предстоят.
Друго много важно е да знаете, че силните ще стават още по-силни, а слабите ще си тръгват от Земята, Промисъл за който ви споделяхме, и който е част от Етапа в който навлязохте, и това ще усетите и видите. Но то ще има обратен ефект за Богусвидни, защото много Хора ще прииждат, и ще искат да преминат през трудните Програми, през които минахте и вие. Независимо от многото съмнения, независимо от напусналите, вие оцеляхте и до днес, което е Поздравление за вас, доказвайки, че Вярата ви е силна, Доказахте сами на себе си, че сте готови да започнем съвместна работа, готови сте да разперите широко гърди, поемайки тежести върху себе си. Което всъщност е Служител на Бог, Служител готов да поеме тежестта върху себе си, помагайки на останалите. Много от вас си мислиха, че като са Мой Служители ще черпят единствено дивиденти от това, но за користта при Нас няма място, нуждаехме се от Истински Хора, които превърнахме в Богусвидни, Хора продължили делата на Богомилци и Бялото Братство. Сега сте малко, и е добре, многото ни показа, че бързо се самопокварявате и самоунищожавате, поради това ви казахме, че може да останете и само трима, и тогава Промисъла ми пак щеше да се сбъдне. Но сега сте много повече, което ни Радва, и същевременно ни кара да искаме повече дела да извършим Заедно. Така че, се гответе за много работа, което ще води и до много Изпитания и Предизвикателства, макар всичко да ви е споделено, да е вътре във вас, знайте, че няма да ни е хич лесно, напротив, до пръв ще изпитваме трудности, които Заедно ще Преодоляваме.

Вашият Баща Бог
20.01.2024 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *