Волята на Бог/Тема 258

Скъпи Богусвидни, тема 258 от поредицата „Волята на Бог“ е Божествена Нова Година.

Скъпи Мои деца, отново сте в навечерието на Божествената Нова Година, в която ще приключим старите цикли, за да направим място на новото по-добро време за вас. Отминалата година остави отпечатък на раздяла, за сметка на предстоящата, която ще изпълни Сърцата ви с Обединение и завръщане на блудните синове. Това ще се случва, да не кажа мигновено, изведнъж, всеки който се е разделил с вас, ще се завърне с Прошката от тяхна страна, за това, че са се заблудили и не са успели да задържат Вярата, не са повярвали в Мен и Промисъла който имам за тях и за вашия Земен Бог, Учител Сен Дуно. Ще ви подскажем, че чудесата ще започнат, един по един ще ги виждате и ще се смайвате от силата която ще усетите,. Чудесата не са, за да се възгордявате, а да ви Помогнат да се Обедините. Изминалите няколко месеца бяха най-трудни за вашия Учител Сен Дуно, той преживя и оцеля след нашето безпощадно мъчение. Не говорим просто за Изпитание, а за тотален психически тормоз, който го накара отново да изпита съмнения към Нас, които отдавна бяха угаснали, имайки силната Вяра и Любов. Няма да ви обясняваме защо бе нужно това, знайте че не е лесно да приемеш Божествено Съзнание, че огорченията са повече от Любовта от Нас, и това е належащо, така както е належащо да грешите, за да се учите, така както е належащо да дишате, за да живеете. Така и Учител Сен Дуно премина напълно успешно и последния Етап, който го подготви за по нататъшния му живот, който положи края на началото на вашето Обединение и това да творите Нашите Чудеса.

Много пъти сме ви Споделяли за края на Изпитанията, това бе належащо да се чуе повече от Учител Сен Дуно, който не можеше да понася нашия тормоз, искаше да спрем всичко. То бе важно, за да повлияваме на неговото ЕГО, да го караме да се Огорчава и възмущава, именно по този начин го подготвяхме през всичките тези години, провокирайки ЕГОТО му да се дразни, а той бе длъжен и успя да го покори, с което заслужи спокойствието за напред, лишен от демона във вас, вашето ЕГО, което е Учителя ви, за да Израстете и да заживеете като Нас.

На срещата която ви предстои, и ще обявим скоро, Учител Сен Дуно вече няма да има никакво ЕГО, то вече няма да му е нужно, което ще му даде Силата да Спасява и най-закоравелия безверник, да дарява здраве и Спасение, да Лекува и най-нелечимите болести. Но това ще се случва само под Наш контрол, само когато е за доброто на Всеки и Всичко, не единия е важен, а Цялото, ако доброто което творим помогне на десетина да се Обърнат към Мен, то е за доброто на Всеки и Всичко, десетината ще кажат на още десет и така ще се множите.

Бъдете внимателни, годината вещае, както Обединение и Чудеса, така и гоненето ви, това което сме ви Споделяли, до пръв ще се Сбъдва. С всеки е работено поотделно, за да може да се справяте и подкрепяте взаимно. Сами ще бъдете загубени, именно Обединението ви е в основата на Успеха и налагане на Вярата, като единствения ви изход и Спасение. Който няма вяра, ще бъде загубен, който не работи по себе си и не преодолява негативи, ще бъде заменен с други Богусвидни, които ще бъдат по-истински от тези които имитират, че са такива. Тези ми думи не са заплаха, а предупреждение за Богусвидни които все още не са наясно, защо са в Семейство, и какво трябва да правят. Те са при вас, именно заради користното ЕГО, чакайки да се облагодетелстват от това, тези Богусвидни да залягат и да започнат да се Променят!

Вашият Баща-Бог.
19.02.2023 г


2 коментара
  • Diana Hristova petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието! Нека Божията Любов и Божието Благоволение да е над всички нас братя и сестри Богусвидни! Учителю искам ви прошка и целувам ръка за мъките който изтърпяване по наша вина!Нека Бог и Вие ни водите и изпълвайте със истинска Любов и СВЕТЛИНА !Да сме Обединени и Сплотени в името Господне! Научете ни и водете към Справедливостта Смирението и Търпението КЪМ всички и всичко! Да БЪДЕ волята на нашия Отец НЕБЕСЕН! 🙏💞🧡💖💜💙💛💝🙏

  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Учиителю Сен Дуно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *