Волята на Бог/Тема 262

Скъпи Богусвидни, тема 262 от поредицата „Волята на Бог“ е Задушници.

Скъпи Мои деца, Задушница е най-важна, за да може да поискате Помощта от вашите починали близки! Много от вас не разбирате значението на Задушниците, то не е само почит и уважение, но и Молба от ваша страна да бъдете в едно с тях.
Когато си тръгвате от Земята, вие попадате в Чистилището, където всеки Грях и Прегрешение, всеки проявен негатив, се Отработва като се стремите да поправите грешките си. То е свързано с много Помощ към близките които са живи, работа която вие пренебрегвате, като част от Помощта към вас! Прегрешенията, не са само грешки за починалите, но и ваши Уроци, а как най-лесно ще ги научите, имено като се стремите да сте в едно, заедно да си помагате, и задушница се явява като напомняне за това, че никога не сте сами. Ще дам пример с Учител Сен Дуно, Който е в Едно, не само с неговите починали близки, но и всички починали, това бе негово желание, знаейки, че всички сте едно, че каквото горе, това е и долу, мисъл която премахна всякакви бариери в това, да се определяте като отделен индивид, че вие сте крепост и никой няма право да ви се намесва в живота, пък камоли някой починал, които е бил определен от ваш като лош! Но именно този лош, ще ви помогне най-много, защото в Чистилището е прогледнал с Истинските си очи и е дошло време да поправи всяка своя грешка, а това ви засяга и вас, чрез вас Душата ще намери Спасение и ще се прибере при Мен Изчистен. Учител Сен Дуно има способността, по естествен начин да ви Обединява, чрез действие и бездействие. През изминалите няколко месеца преминахте Етапа който ви споделихме, че ще останете сами, без да имате Послания от Него, без да ви Води и Напътства, Етап който целеше, както Учител Сен Дуно да приеме Божественото си Съзнание, Сливайки се, не само с Мен, но и с Всеки и Всичко. Именно поради това го усамотихме, за да премине последните трудни Изпитания, които издигнаха съзнанието му близко до Нашето, виждайки всеки Код който се изпълнява на Земята. Кодове в които всеки от вас се издига с единствената Цел, Всички да Сме Едно, а това изисква да отворите Сърца, да се научите да Обичате, за да може да премахвате и всички бариери които сте си поставили, не само към Нас, но и към вашите починали близки!
Задушница е празник на Обединението ви с починалите близки, с горе и долу, с Всеки и Всичко, без никакво изключение! Поздравяваме ви Богусвидни, защото се справихте повече от добре, Обединението си пролича, както и Приемането между вас, всеки Прие другия такъв, какъвто е, без да се стреми да го променя по какъвто и да е начин. Новия Етап който започна от днес с нови Енергии, ще изкарва само хубавото от това което сте Отработили през тези няколко месеца, който е работил, ще усеща много Любов, който се е вкопчвал в материята, проявявайки негативи, без да осъзнава това, ще продължи по този път, докато не изпита Истинската нужда да се Промени, да промени ценностната си система, така че, да цени само Истински неща, а не пари и себелюбие, корист и възползване, вредящ на всеки и всичко.

Много говорим за добродетели, а малко разбирате как да ги проявите, мислите си, че само една мисъл е достатъчна, всъщност това е насилствено повдигане на вибрации, което е нетрайно! Нужно е да живеете по този начин, всяка мисъл по естествен начин да носи само, и само добро, както Мъдростта която се шири в интернет, за трите сита – винаги пресявайте мислите си през тях, вижте истинността, вижте ползата, вижте носили добро на Всеки и Всичко, така както и Ние Работим, ако не е за доброто на всеки и всичко, то гледаме да го променим, така че да спазим правилото на трите сита! Правете го и вие, за да може да изградите постоянни добри мисли, а от там да промените и качествено-стойностната си система на живот, чрез която да отваряте Сърца, не само за близки, но и към Нас и вашите починали близки, които копнеят да пожелаете да ви се Помогне, защото това ще помогне на тях, да се слеят с Мен и Всяка Светла Сила!

Вашият Баща-Бог.
09.03.2024 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *