Послание 37/02.06.2024

Послание 37
Скъпи Сродни Души и Богусвидни, ще започна отново поредица свързана с ЕГОТО, и това да виждаме с Истинските очи, или със събуденото си Божествено съзнание!
Всеки от нас живее в милиони заблуди и илюзии, никой не е виновен за това, родени сме чисти, но възпитани с ЕГО, изградено от нашите родители, а техното от техните, порочен кръг от който трудно се излиза. Ще дам пример с филма „Матрицата“, макар да е филм, той е реалността ни в днешно време. Това го казвам с чиста съвест, без никакво преувеличаване, преживяно от Мен, поглеждайки днес с Божествените си Очи, виждайки това което за всички е невидимо, а то е крайно и пагубно за нас. Трудно е да опиша съжалението си за заспалото ни състояние, наистина живеем в илюзорен измислен свят. Реалността е много красива, но само за тези които могат да я видят, успели да излязат от капана на ЕГОТО. Реалността е само Любов, на където и да погледнеш виждаш Бог и неговите Чудеса, ние вкопчили се в материята, виждаме само пред носа, а за по надалеч сме слепи, заблудени и подведени. С умисъл казвам подведени, наблягайки отново на това, че не вие сте виновни, такава е Реалността в която живеем, тя не е случайна, Бог го е Позволил, за да ни Помогне, да навлезем в дълбока тъмнина, за да може, да започнем да ценим Светлината. Ако нямаме този Урок, то циклично ще търсим светлина в тъмнината, заблудени и очакващи повече и повече. А ние имаме всичко, всичко ни е дадено и придадено. Чували сте тези Слова, но днес звучат с още по-голяма сила, времената го изискваха, Промяната която тече, го изисква, всеки от нас да разбере, че не му е необходимо абсолютно нищо, че всичко е вътре в нас! Дори на най-отчаялите се Просяци ще кажа, че всеки един проблем в материята, произлиза от проблем вътре в тях, те са избрали тези животи, защото не могат да видят по далеч от ЕГОТО си, то им подава реалността, но изкривена и изопачена. Изродска реалност в която сме, и за която всяка Светла Сила ни Помага, за да излезем от пропастта, започвайки да виждаме по Истински, да се Обичаме и да се Единим с Тях. Реалност която все повече усещате, че е на път да се Реализира, АЗ Съм Едно, но е важно Всички да сме ЕДНО, не само помежду ни, като същности наречени Хора, но и с Всяка Светла Сила и Планета. Целта е ясна, всеки я приема с охота, но се приема чрез ЕГОТО, не чрез Сърцето, ЕГОТО търси користта, а Сърцето Любовта!
Пиша и обяснявам подробно, с цел да вникнете в дълбочина, трудно ми е да изразя това което чувствам, виждам и усещам, често съм неразбран, но е важно да разберете, че Спасението, Лечението и Обединението са именно в това, ясно да разграничим ЕГО от Сърце, две несъвместимости! Едното цели да има изгодата, именно това е трудното за обяснение, имаме си оправдания за всяко поведение, имаме си оправдания да се мразим и нараняваме! Ако живеем от Сърце, тоест чрез Бог, защото Бог е Любов, то тогава ще се Спасим и Изцелим, тогава ще започнем да виждаме Матрицата в която живеем! Тя се подържа и е силна, именно защото ние самите я подхранваме, не можейки да преодолеем себе си, да излезем от Матрицата и да Приемем Реалността такава каквато е. Примера във филма „Матрицата“ е нагледен, когато тези които бяха събудени, искаха отново да заспят, за да се върнат в Илюзията живот, точно това ще усетите и вие които успеете да се събудите, ЕГОТО непрекъснато ще намира оправдания, за да ви накара да се върнете отново в Матрицата му, отново да желаете Материя, а не Любовта.
Много съм писал за Нарцистичната Любов, мнозинството обича именно по този начин, Обичаме, но всичко е премерено, за да ни е добре на нас, а това не е любов, това е налагане на Нарцисизъм, което постепенно убива Истината в Любовта, превръщайки я в навик и надпревара помежду ни. Именно тук трябва да видите и усетите Истината за Матрицата, която ви описвам, ние не знаем, нито да се Обичаме, нито да се Единим, двама влюбени започват с Чистата Любов, и постепенно я убиват, двама не успяват да се Единият, па какво да говорим за мнозинството. В малкото ще намерите и голямото, успете ли да Приемете партньора си такъв какъвто е, да го обичате с всичките му кусури, да отдадете себе си на него, без да влагате каквато е и да е себелюбива корист, то значи сте готови да Приемете и всички останали, за да можем да се Обединим. Именно поради това е належаща вътрешната работа, именно поради това трябва да виждаме проблемите само и единствено в нас, не да виним другия, задето сме се ядосали, не приемайки го такъв какъвто е, а да потърсим намесата на ЕГОТО в Любовта. То цели користно да излезем прави, да сме победили в безсмислената убийствена надпревара в семейството. Егото винаги иска на нас да ни е добре, именно тук трябва да го усетите, когато се разгневите, не харесвате, не одобрявате, или като цяло не приемате, то цели користно да имаме изгода от всяко начинание и Любов. Ако сме с някой, то този някой трябва да се грижи за нас, непрекъснато да ни доказва, че ни Обича; осми март е най-показателен за това, жените много користно избират партньор, а има ли корист, то значи няма Любов, а сметкаджийски избор. С умисъл избирам по-силни изрази с цел, да ви засегна, да провокирам вашето ЕГО, което мигновено ще си намери оправдание за това, да избирате и оценявате, класифицирайки Хората около вас, забравили какво е всъщност да Обичаш, че Любовта идва мигновено, не мислиш, нито пък избираш. Всеки го е усещал като ученик, някой казват, че това са мимолетни прояви на желания, но всъщност е много по-чиста Любов, от това да седнеш умувайки този или онази, са подходящи за брак. Глупости и само глупости, това ще кажа, като Илюзия която е приета за Реалност…!
Ако вярваш в Бог и Светлите Сили, на това че животите са ни предначертани и всяко нещо ни се случва по Божи Промисъл, или поради нуждата ни да си научим уроците, имайки неуспешна връзка, то тогава трябва да се доверим на Сърцето, а не на ЕГОТО, което оценява користно връзките ни. И именно тук отново усетете, че ние не Вярваме, приемаме че има някаква сила наречена Бог, но повече вярваме, че сами определяме съдбите си, отново Илюзия, но не и Истина. Основния Урок е именно това, ясно да разберем, че колкото и да използваме нашето ЕГО, всичко се случва въпреки нашите избори, ако вярваш истински, то се оставяш на избора на Сърцето, пък каквото Бог е отредил, ако е писано, то ще се съберете, ако не, то ще се разделите по Лек и безобиден начин. Какво правим ние, съпротивляваме се на Божите Промисли, Бог ни Праща човека отреден за нас, ние започваме да го оценяваме чрез ЕГОТО, мислейки си, че трябва да вземем „най-мъдрия избор“, което всъщност е Илюзията, че можем да преценим оставяйки се на ЕГО користни размисли. Илюзията е в това, че можем да мислим и да разсъждаваме, всъщност това което се случва е, да класифицираме, да поставяме етикети, става или не става! За да стане, отсрещната страна трябва да има пари, трябва да ни слугува, обсебвайки го да обръща внимание само и единствено на нас, да ни слуша безпрекословно, не приемайки неговите виждания и реалност, въобще ЕГОТО следи стриктно за ползите, но единствено за нас. Не говоря за красота, тук нещата са много объркани, когато парите говорят, външността няма значение, годините стават невидими, а кусурите на човека Ценности. Описвам картина на ЕГО Избор, която е тъжната ни Реалност, която е една малка част от милионите ни Заблуди и Илюзии в които живеем. Така както сме забравили вкуса на естествените продукти, та дори водата която пием, започна ли сме да харесваме повече заместители, а на естествените се мръщим, забравили вече естествения им вкус, все Илюзии които приемаме за истини, а Истините за окултизъм. Имено, връщайки се към окултните ни Ценности, именно там ще съзрем Мъдростта на нашите Предци, Мъдрост отхвърлена и отречена от нас, но тя все повече ще излиза, като единствена оцеляла Истина през вековете. Реалност от която ще искате да избягате, така както във филма „Матрицата“ искаха да се върнат в илюзорната матрица, където си хапваш и не мислят, ама наистина не мислим, това е Реалността която виждам с Истинските си Божествени Очи, и е много трудно за обясняване, толкова трудно, че ми се струва невъзможно. Но Истините винаги оцеляват, важно е да има събудени Хора които да ги приемат, макар винаги да са били в тях самите, не от вън, а в нас, и по-точно в нашите Сърца!

Учител Сен Дуно
С Бог Сме Едно!
Бъдете Благословени, Обичаме ви!❤️
02.06.2024 г


1 коментар
  • Дияна Христова Петкова каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието което е Чистата истина за в момента в който сега се намира Човечеството! Няма истини това което виждаме е само илюзията в която сме потопени и живеем сега!Трябва да отворим очите си за Духовното ни Пробуждане! За да вървим напред в това време на Промени и Новите енергий който ни се даватфсега!Бъдете Благословени Учителю и Господи! 🙏💜🙏❤️🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *