Рецепти за Божествена Любов/04.08.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема отново в синхрон със събитията в България в „Рецепти за Божествена Любов“ е отново Мерзост.

Всеки от нас Проявява Неблагодарност, както знаете Мерзостта е по-голямата Неблагодарност в която ЕГОТО се Проявява с цялата си Сила. Защо засягам отново тази тема. Мерзостта в България е превзела 95% от хората, тоест ние не само сме Неблагодарни, но и проявяваме и Наглост, която граничи с Жестокост.

Всички ние сме чеда на Бог и всички ние сме и граждани на България, кое е по-важно, Бог или България, за мен е Бог, но за повечето България, в това няма нищо лошо, да Проявяваме Родолюбие, даже е много Добро, но все пак разделенията сме ги направили ние, Бог не ни е разделил по Държави, а напротив, Той винаги е целял да ни Обединява, но ние все разделяме и разбира се това разделение идва от ЕГОТО, то иска да има повече и то само за един човек, по този начин имаме мафиоти за управници, които целят да има повече за тях. ЕГОТО винаги гледа да подсигури всичко необходимо, за да може да се изтъква, власт, пари, влияние, подчинение, надмощие, надпревара, за да може да се изтъква и разбира се Страх, чрез който да се контролират Масите. До тук като чели обхванах всичко това което се върши в България и ние се Обединяваме, за да подкрепяме тази власт, защо го правим, защо има стачки и излизаме, за да подкрепим или свалим някой от власт и тук отговора е Надеждата, тя е най силния кос на всяко едно Правителство, това е Ахилесовата Пета на всеки един народ, без значение от каква раса е, всеки път ние влагаме Надежда, че може да бъде по-добре и това по – Добро не идва, но ние продължаваме да се Надяваме и това продължава в Безкрайни Надежди, но не и Решение, а какво е Решението.
Всеки ще каже да се премахнат или даже да се избият всички от старото Правителство, но всъщност Бог не ни учи на това, Той иска ние да запазим Чистотата си, а не да си цапаме ръцете с кръв. Румъния в като застреляха някой от свойте управници, не живеят по-добре, а са като нас. Има много примери в Историята на Света в които ясно се вижда, че насилието не води към нищо Добро, а напротив, води към още по-голямо Насилие и това е нормално, няма как чрез Война да създадеш Благополучие, да издигнеш Духа или пък да направиш Света по хубав, всяка Война води до Облагодетелстване на един или повече хора, но не и на Народа.

Пиша всичко това, защото предстоят събития в които ще искат да ни въвличат във Война и то на Световен мащаб, с тази статия искам да Ви обърна ВНИМАНИЕ, че всичко което целят Правителствата, не е за наше Добро, те ще извадят аргументи с които ще искат да ни убедят, че всичко е за наше Добро, но не е така, ако се подадем ще загубим много хора и ще живеем в още по голяма мизерия. Не искам да Ви плаша, а да Ви предупредя да не се подавате нито на Правителствата, нито на Медиите, нито на вестниците, а единствено на Бог. Аз заявявам, че ще Ви информирам за всички пъклени планове, който желае може да Вярва, който се подаде на напразните Надежди е негов проблем, чрез Вярата, Любовта, и Бог всичко ще се размине. Това е момент в който ни се дава ИЗБОР, да изберем Бог или Парите, но те са виртуални, както и Благополучието до сега.

Обичам Ви!❤️
04.08.2020 г

Мария Илиева

Няма да се поддадем нито на информациите, нито на дейността, на провокациите на правителството, на купените медии. Само Вярата в Бог и нашето желание за промяната ни на вътрешно ниво, на нивото на фините енергии ще задействат желаната промяна.. Благодаря за прекрасното ти Слово!
4.08.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *